純陀地coffee,大家香港人,玩得零舍投入

簽到
名稱: Love Spa
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B36579-灣仔-水療SPA-Love Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

純陀地coffee,香港土生土長,佢個樣已經好唔錯,

入到房,大家眼睛能見度都去到幾低下,

coffee將燈調到暗暗地,咁嘅時刻靚與唔靚就變得意義唔大啦,

咁嘅環境氣氛下,我任由coffee係我身上搞、dup、推、揉、搓,呢d感覺咪仲勝過一切,

coffee手技好,按位準,力度夠,

推油手法又了得,呢個階段,已經令我欲仙欲死啦.....

講到最正梗係part two,大家香港人,玩得零舍投入,coffee大讚:「真正硬漢子,回味無窮!」
thanks for your sharing!
very nice figure thanks for sharing
多謝師兄分享
如果真人有7成已經好正
多謝師兄分享
回復 bbaba ##1 的帖子

thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:59