[賽後報告] 粉嫩小女孩 真人好靚女,面尖尖眼大大,身材好fit好正,有波有籮,腰幼加白滑長腿

名稱: 粉嫩小女孩
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B44119-佐敦-一樓一-粉嫩小女孩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

成日聽D完美主義嘅巴打鳩吹,連樓都未洗就話D囡乜乜七七,我就話洗得樓,實有好野食至真,好似佐敦區咁多囡囡,三心兩意就比人食咗頭啖湯,睇啱目標粉嫩小女孩 ,入到閘夠晒LUCK,上房見粉嫩小女孩 真人好靚女,面尖尖眼大大,身材好fit好正,有波有籮,腰幼加白滑長腿,完全係我心中女神形象。入去沖涼,細心侍浴,波推小不了,好戲來了,冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫!乾身上床,粉嫩小女孩 先為按摩推油放鬆下,力度唔錯,畀靚女按下都好開心,主動攬埋我處,又奶又錫又啜,摩打脷由上而下,啜勻全身,工作室剎那間變得興高采烈,環保吹奏,好鬼投入,刺激地吹到雪雪聲, 吹到細佬硬晒,即時囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,隨即反客為主,男上,越黎越多水,叫我大力d,加上笑起上黎好姣官能刺激爆燈,到最後換個怒火推車,狂抽後推,成功令我發射升空,好一個滿足男人性慾望嘅床上恩物。佐敦粉嫩小女孩 多水又多汁,又足鐘,而且好有女朋友感覺,絕對係返食之選。
Screenshot_20210304-213556_Samsung Internet.jpg
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
好吸引,多謝分享
回復 Big Bird ##2 的帖子

謝謝分享
多謝師兄分享
Thanks for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 one2three1 ##1 的帖子