[囡囡推介] 大波模特兒吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅

名稱: 大波模特兒
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B43500-佐敦-一樓一-大波模特兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽人講太子區大波模特兒係大紅人,再睇埋廣告同報告,做晒功課,打埋電話預約埋,準時到步,按鐘開門,相頭同廣告有九成似,身材亦fit到震,即時鳩硬入閘開佢波,囡囡服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,有波有籮,皮膚白滑,索到啪啪聲,好有明星相,揸落囡囡對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,大波模特兒沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。乾身上床,大波模特兒先為按摩推油放鬆下,力度唔錯,畀靚女按下都好開心,之後當然要執番劑,佢慢慢錫完上下身後,繼續重點吹蕭,好好享受佢嘅蕭技,大波模特兒吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅。唔理咁多,即刻笠袋,大波模特兒好主動騎上黎,好似打樁機咁下下鋤到底,感覺佢仲嘆過我,西水流個不停,轉招男上,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,再變招捉實大波模特兒條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,插足十幾分鐘,過足晒癮,深呼吸咬緊牙根,大大力爆晒米青,好有女朋友感覺,事後仲有細心待浴,服務真係唔錯,仲幫手著衫,放低家用抱抱才走人。屌得咁撚過癮,大波模特兒梗係會係下次返桌目標啦。
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 Big Bird ##2 的帖子

多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 00:31