[太子/旺角/油麻地] 新女靚靚大奶小妹妹,戰戰兢兢嚟,開開心心到流連忘返

名稱: 紅葉山莊足浴
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B38458-太子-足浴保健-紅葉山莊足浴.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

紅葉山莊咩最出名,咪就係女靚足浴保健服務頂呱呱👍 囡囡入到房包我唔會彈鐘搵第二個,我唔係無要求,只係紅葉山莊嘅女真係超晒班,大場出身得確係唔同,力水夠穴位準,喺出面都唔係咁易搵到同咁上下功夫嘅女,真係要好好享受吓,由其係肩頸,每個男人都多小有哩D痛症,我都唔例外。跟住上床揼骨,囡囡嘅手法好獨特又好到位,完完全全知道我嘅需要,而且又滿足到我,就好似我經常有腰酸背痛,我第一次比踩背完,就已經Feel到酸痛消除咗,佢踩晒穴位! 每一吓我都舒服到叫出嚟,有小小痛,但真係好正聽到個背Lock Lock聲,响骨都好耐未試過了,真係好功夫,就連我個Pat佢都照僱到,非常之正。 起手無論是指按,手搓,掌推,手肘壓等等,都好到位,真係有底子學過喎,我慢慢享受佢嘅功夫,揼了大半個鐘後全身爽晒。落油推背掃Pat Pat 好似有千千萬萬隻螞蟻係pat pat度爬行,真係好有feel,囡囡推得很用心用力,掃股真係有一手,R荔枝掃旦旦攪到我打晒冷震 DUP完Part靚骨,又開始動作多多,梗係話緊我啦,毛手毛腳就一定的,目標明確當然係大波波啦,佢都好識做,開始挑情,R吓蛋蛋,掃吓股,再按吓大脾內則,慾火比佢撩起晒保證你地一試難忘,😍試過你一定知咩係好嘢,時時刻刻都會掛住紅葉山莊 BC2D63C7-2E30-4C35-9551-26040EE9428C.jpeg
thanks for your sharing!
Will try sometime, thanks
多謝分享
身型好正
什麼價錢呀
這種報告最唔好,收費唔清唔楚!
回復 Jlw2hs ##3 的帖子

多謝分享
師兄,請問幾錢落樓?謝謝
幾錢落樓?
回復 hangshagou ##1 的帖子

thanks you ching
多謝好介紹

Thanks for sharing.
前日先試完圖中嗰位囡囡, 咁樣都叫做大奶, 著住衫睇到好, 一伸隻手入去個bar原來有幾層厚,最多得31a ,揼骨又普通 ,仲係葉問呢添 ,一part都要四舊水你話抵唔抵, 此樓主一定係寫手!

多謝師兄分享

Thanks for your sharing
good news, massage shop re-open again. go go go.
alanyee 發表於 2021-3-25 15:15
前日先試完圖中嗰位囡囡, 咁樣都叫做大奶, 著住衫睇到好, 一伸隻手入去個bar原來有幾層厚,最多得31a ,揼骨又普通 ,仲係葉問呢添 ,一part都要四舊水你話抵唔抵, 此樓主一定係寫手!

多謝師兄真實報告,樓主好明顯係寫手,幅相條因最多B Cup 波都叫大波??😂
多謝分享

身裁唔錯, 近近地!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 05:34