[囡囡推介] 性愛女神95後高挑陀地學生妹,水中簫、環保吹毒龍鑽好玩到令人回味無窮!鮮鮑窄窄,多汁多水少見,惹火尤物極品之中嘅極品

簽到
名稱: 高挑陀地學生妹
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/B43913-觀塘-一樓一-高挑陀地學生妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

預約好高挑陀地學生妹,準時去到,入房見面,顏值 🎖️🎖️🎖️🎖️🎖️美少女神,少少似angelababy,人靚聲甜,完美結合了少女的活潑可愛。樣貌嫵媚多姿,身材玲瓏浮凸,有波有羅,玲瓏浮凸,39D彈手大波,皮膚白白滑滑又有彈性,揉搓住對靚波愛不釋手,主動粘埋我攬攬錫錫,無比誘惑;

邊吹水邊幫我除衫,招呼殷勤又周到,
安排我先沖涼,真係好好服務,沖洗完上骨床,
先享受佢幫我專業按摩;開背有板有眼,功架十足,俾足心機幫我按、骨技正宗,手勢好掂,逐步逐步慢慢按,幫我按摩埋全身要緊位,按鬆後推油,慢條斯理推油,力水足之餘穴位又到,推得好好,推到我全身疲勞盡消,r pat pat到歡樂時光,手口並用品嘗一對波,不斷搶攻,BM+夾腸仔好有激情,係佢淫蕩導航聲配合之中趴落我度,一路推一路呻吟,擺明有心挑逗我,我未試過Nuru,完來真係咁正,刺激住我全身,佢好似條八爪魚咁喺我身上游嚟游去,隻蟹喺我大腿磨吓磨吓已忍得好辛苦,佢未做完Nuru我已急不及待反壓住佢,又揸又錫,佢本身都已情慾高漲,經我一輪調情,更係慾火焚身!

上套入閘,「隻蟹好緊窄,姣婆又多水戶魚肥美,夾到我實一實,抽插時聽到水聲係咁唧唧响,配合埋佢呻吟聲真係好有催情作用,我越插越快,吓吓深入淺出推佢上高峰,我都到頂了,再快插一陣已經要爆發了,一招了,仲係唔使十分鐘,真係爽到痺!事後去沖涼,高挑陀地學生妹同我更加纏綿,喺沖涼房同我攬埋一齊撫摸,攪到我差D要嚟多鑊,唔係趕時間真係想加鐘,約定過兩日再執多劑,但當然要玩多幾種花式啦!
多謝師兄分享~~~~~~
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 09:27