雞 翼 告 吹! (~^o^~)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

e 家擺錢喺銀行收息,1000 萬樓下 3 個月定期都係得 0.1,乞兒價!  

同個 FD 夾份 No 野,e 家最閪旺嘅場係現時屌,糧頭星期六、日,淨係賣 LEGO 都屌到萬幾蚊日,信和中心、兆萬、皆旺、旺中都做 5 到!  

同 FD 研究過,決定屌 181 e 個 L 位舖,業主叫價 300 萬,我地屌佢 200 萬,佢老母企鳩硬,雞翼告吹!  

Well,你地可能覺得我狠死,斬鳩人 100 萬,but 買商場舖係高風險投資嚟架,1. 銀行唔會估價, 300 萬係自己性幻想! 2. 銀行係唔會做按揭,冇得供,要現金一炮過! 3. 當我今次成功 200 萬屌咗,萬一要錢周轉,拎住張契去銀行抵押借,銀行唔閪屌你,有資產=冇資產,唯一出路又係放盤賤賣,到時人出 150 萬,屌就屌,5 屌就柒,買就爉鴨,賣就垃圾!  

好似先達、新 G 城、旺電、潮凸、星際咁,幾閪多死舖呀,幾十萬一個都冇淫屌呀!  

劏舖都唔 2 做
回覆 讚好 不讚 使用道具

生意難做!

經濟差都唔減價

回復 (~^0^~) ##1 的帖子

生意唔易做, 唔只計數咁簡單。

女人係水,水為財。去出邊搵個女人親熱下,商舖容易成交。

屌咗之後 $2000 蚊日,放俾淫 No 4 仔!     (~^o^~)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

(~^o^~) 發表於 2021-3-9 04:39
屌咗之後 $2000 蚊日,放俾淫 No 4 仔!     (~^o^~)

哩度信和,
唔係現時點黎嘅......?🤨

師兄心水清,信和  e  間不死舖嚟,90 年代到依家了。

(~^0^~) 發表於 2021-3-15 22:57
師兄心水清,信和  e  間不死舖嚟,90 年代到依家了。

後生仔通常自己線上免費睇
上咗年紀唔識上網嘅通常生入去買碟......😅

23號 發表於 2021-3-16 01:21
後生仔通常自己線上免費睇
上咗年紀唔識上網嘅通常生入去買碟......😅

唔係啵 23 兄,我咁啱行過幾次睇到,入去信和依間 4 仔舖嘅好多都係後生嚟!  

LasCases 發表於 2021-3-7 10:54
劏舖都唔 2 做

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址