[囡囡推介] 高挑挑巨乳43寸陀地小妹妹彈手大ball螞蟻腰長腿全身走肥,極品AV身型皮膚白滑緊致靚麗相頭有氣質,熱情主動,全程莞式漫遊舌尖鮑魚磨膠服務一流

名稱: 人奶颜射43寸乳寶寶
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B40434-荃灣-一樓一-挑巨乳43寸陀地妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

預約好人奶颜射竹筍形白滑巨乳43寸陀地寶寶,準時去到,青春玉女、高挑五官標青、人靚波大大,身形好fit,個樣好甜,皮膚又白又滑把聲好溫柔又好聽好有親切感有波有羅,玲瓏浮凸,43寸彈手大波白滑又有彈性,揉搓住對靚波愛不釋手,主動粘埋我攬攬錫錫,無比誘惑;邊吹水邊幫我除衫,招呼殷勤又周到

拖住我入去沖涼、入到浴室當然楂下佢對波啦、好堅挺又彈手幫我用佢對大波做BodyMassage、軟綿綿好舒服、Body 全身漫遊、真係爽到想爆、之又水簫係浴室差d比吹爆、享受左一陣幫抹身

囡囡開始按腰背,力水比預期好,細心盡力,按穴位幾好,有學過,絕對唔求期,一路按一路同我吹水,幾建談,但你唔會覺得佢煩,我隻手順勢去摸吓佢小腿皮膚好滑無繼續專心按,按完背後開始落油推背,然後再掃股,攪到細佬起晒反應要趷起個屁股,見囡囡我咁都偷偷笑我,叫反身之後落油推吓胸肚又好鬼馬捽我兩粒LinLin當然要反客為主,開始主動出擊就得勢不曉人楂下波先,波大大軟棉棉好正,一手揸對波一手摸佢小腿

佢好好反應輕輕發出呻吟來個錫lin錫全身啜袋邊呢part正正正,R pat patR袋袋好正有過電既感覺,高級環保吹奏,瀨,啜,含吸又深喉,吹功超得囡囡條利好似摩打咁飢渴眼望望然後上袋,男上好鬼窄多水隻鮑都已經令到我舔舔脷,好鬼high我都用九淺一深咁黎插奶佢耳,女上我搓佢波波好大,佢un落黎我用力頂,頂到拍拍聲揸住波黎吊到好High,我向上反隊細佬隊入好易到頂推車狗仔式大大力咁推到入嗮,再捏住佢對波出野

青春少'女後生索爆,服務又超級掂,姣到出曬汁人颜射白滑巨乳43寸陀地寶寶,港式服务皇帝般享受
睇見都流口水
有機會要去試試先至得
咁索點可以唔去試
甘好功夫...一定要試
青春無敌滑巨
嘯父功绝對是無敌,頂呱呱。
白滑嬌嗲
全身漫遊波推
全身漫遊波推
青春無敌滑
巨腰細波大

皮膚超白滑又有彈性