[正宗桑拿] 荃灣嘉臨No.118服務不及以前

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

19樓凱撒搬落7樓嘉臨後第一次去,搵番No.118
雖然都係一層過,但感覺上好似19樓大啲個廳又好坐啲闊啲,水池又大啲蒸房又大啲,不過而家講乜都無用,水池同兩個蒸房都未開得住,唯有等.

No.118,以前都做過旺角龍記,中女,over40,長腿偏瘦直長髮波路不算太突出,揼就堅掂,手撳腳踩都掂,推油亦ok,不過今次再搵佢就好似錫身少少,定係攰定係保守咗,rpp水準當然高,又解衣寬帶body一輪,不過用口只係唔夠二十秒,然後落油用手搞掂,當然都係掃lin頭,但嗰part得二十秒唔夠喉囉,唔明點解囉,都係熟客,或者係心情唔好?又唔係吖,熟客同佢都好傾

又唔會唔再搵佢,希望下次會有番以前比較激點的服務..
回復 shootingstar ##1 的帖子

咁既價位,咁既年紀,咁既服務,去過一次唔會再去

Seems business not that good as before so she do not have mood to do it better.
多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享
請問咩價錢呢?包什麼服務?開大又幾錢?
似熟賣熟~好多囡都係咁
多謝師兄分享
呢個場嚟講呢,大唔係大,服務做足,女女年紀有咁上下
請問師兄什麼價位?,包什麼服務?
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 17:11