[尋人] 上水燕燕

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最後一次揾佢按摩大約三年前,知後揾唔到佢。係上水新勤街三樓,印象深刻因為佢開工個度係住宅係劏房,其中一個房有人住有小朋友係個大廳玩,按摩手同出火幾好,加錢可以開埋大,身材幾好。有無師兄試過或者知道呢個囡囡近況?係唔係上左岸或者轉左地方?
我都想知,呢件可以環屌

師兄最後一次幫襯係幾耐之前?真係估唔到呢個囡囡有環屌呢樣野,師兄唔講真係唔知道,謝謝師兄分享。咁想問下師呢個囡囡按摩手勢如何?唔知道呢個囡囡近況係點,會唔會轉左場或者上左岸,如果仲有做就去試下。
3年前咁耐,上晒岸啦!
系三樓,用自己住間劏房做生意果個?
記得佢樣麻麻,身型吾算肥,適中,揼骨 ok,屌就多水,有次屌完佢張床單濕左,我個春袋都係佢啲水。
應該退役一段時間了。
一蚊仔 發表於 2021-3-19 12:02
系三樓,用自己住間劏房做生意果個?
記得佢樣麻麻,身型吾算肥,適中,揼骨 ok,屌就多水,有次屌完佢張床單濕左,我個春袋都係佢啲水。
應該退役一段時間了。

應該係呢個,我去親揾佢按摩,問佢加錢玩全套佢話無全套。成床都係水咁正😍,師兄當時有乜野感覺?如果而家仲有做一定去試下,睇下仲會唔會張床單濕晒。😂😂😂
這個系幾好,全套好配合,依家都冇廣告
Soho1 發表於 2021-3-29 16:34
這個系幾好,全套好配合,依家都冇廣告

可能佢已經短無做或者上左岸,師兄係熟客?如果有機會我都想試下佢全套係點,以前 幫襯佢問佢有無全套佢話無全套。

呢個囡囡大約今年年初個陣係元朗做左幾個月之後無左廣告,個間房已經轉左第二個人。個陣我去個度見到廣告有新女想試下,點知發覺好似好熟面口咁,我問佢係咪以前係上水做過佢話係,傾左一陣計佢話做替工,因為佢把聲個樣仲有口有粒墨認得佢,可能應該上左岸。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 23:00