Holiday不錯選擇 Jessica

簽到
名稱: Holidayspa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-Holidayspa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相頭:8/10眼大大 鼻高 瘦面
身材:8/10 瘦底大波 坐C望D初初望時有深條乳溝
服務:9/10

睇到幾個Sugar膠之後想約佢聚舊,點知小情人已經比人book full左,咁無計,唯有等下次,跟住搵客服,邊一個有好似sugar梗㗎好服務,客服叫我搵Jessica,話後生之餘,仲要一樣咁好服務,叫我享受下,咁我就聽話上去試。照舊要+100多一次plan。

一入去Jessica開門比我(當時未知係佢),見到sugar,就即刻介紹開門那位就係Jessica,叫Jessica帶我入房。講返感覺,瘦低,樣有少少似吉澤明步,但又無吉澤明步嘅Baby Fat,加埋個髮型幾好睇。

Part 2: 因為兩Q plan,叫Jessica侍浴同出一Q,佢又肯。係水中大家都好有互動,再比佢抽下水挑逗下先出第1Q。

Part 1: 乾身出返去做P1,又做得唔錯,技術算幾好,佢話佢係大場做過,所以受過訓練。跟住再問我啲nuru油要點,好肯定Sugar講過叫佢問我,咁嘅服務幾好,識得滿足客人。

Part 2:出左去攞油入嚟之後,就去床尾RPP,佢抬起我雙腿並涉佢個人埋去,落熱油再R多陣,跟住開始遊走全身同耳邊吹氣,加啲淫聲,好爽。跟住頂唔順轉身,再落熱油做正面nuru,有波關係,好舒服。我捉住佢唔比佢滑走,輕輕力錫埋去,佢都好配合咁車左一陣(我當考車半成功),再夾一陣腸,捉番佢上嚟車,今次考到中車,車住出埋第二Q。事後浴時傾計話唔係人人都有車,所以要尊重女女。

翻食指數:9/10 十分滿意,出左兩Q好攰。

價錢計真係好抵。$900+$100+tips
Super nice good for you thx for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝好介紹

thanks for your sharing!

咁短時間2Q好嘢

Very nice need to try sometime

回復 lwclwt ##1 的帖子

Thx thx thx

好吸引!