[芭提雅] 一個遺憾嘅故事

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

堅道好耐都冇人寫報告,成日都淨係見到關於疫情嘅消息所以想寫返份報告去沖喜一下。
話說大約兩年之前我單兵去咗芭堤雅,芭堤雅最出名果幾間高高吧不外乎palance skyfall baccera (雖然唔知疫情過後佢哋會唔會仲存在),相比起呢幾間最出名嘅高高吧,我成日都總係覺得嗰幾間啲囡囡好似唔憂做,除咗對啲日本仔同泡菜之外好似其他客都愛理不不理,試過兩次之後我就冇再去過幾間紅嘅高高吧。
記得有次我去左一間叫做happy嘅高高吧,喺台上面跳舞果啲囡囡就就一般般,反而喺枱下面叫你買酒嗰啲就十分OK,果次有三位囡囡行過嚟叫我請飲酒其中一個戴眼鏡紮馬尾 而另外兩個就普通後生長頭髮,喺現場可能因為環境或者飲咗酒嘅關係都同佢哋好傾飲咗幾杯之後就bf左其中一個女仔走, 其實喺嗰個時間另外嗰個女仔都有叫我不如一齊bf埋佢一齊去食飯,但係因為嗰個時間都有啲夜而且飲咗啲酒想快啲返去搞完就瞓所以都冇bf佢, 而最遺憾嘅地方就係喺呢度,一路行同個女仔一路傾原來另外嗰個囡囡係佢親姐姐,3p真心唔難你去按摩店有錢就可以,但係同日本AV 情節一樣3p親姊妹就真係可遇不可求,嗰個時刻可能真係因為酒精作祟個腦諗唔到野其實我應該叫個囡囡叫佢姐姐一齊過嚟,淨係諗住第二晚早啲去間高高吧bf佢兩姊妹,已忘記咗問佢哋聽日會唔會返工,最後嘅結局就係當我再去到嗰間高高吧嗰時淨係見到個眼鏡馬尾妹,佢話嗰兩姊妹請咗兩日假去拜佛,而我嗰晚就係留喺芭堤雅最後一晚所以好遺憾地冇得試姊妹3p, 而當我半年之後再去嗰間高高吧嗰時眼鏡馬尾妹同果對親姊妹都已經冇再做。
見有啲人回應我呢個post 所以決定分享多一個報告

話說三四年之前我去芭堤雅 其實唔知大家有冇發覺喺步行街附近有好多舖頭唔知點解六七點就以前落晒大閘 但係又聽到裏面有聲

話說我呢個經歷就係話係有一晚囉係間吧嗰度搵咗一個女仔跟住佢就問我去唔去食水煙 其實我未試過水煙所以諗住去試一試 之後個女仔帶我去咗其中一間落咗集嘅舖頭門口敲門 初初以為個女仔係唔係諗住拖我死牛 但係打開集之後見到有幾排梳化 每排沙發嗰度都坐住啲男男女女喺度食水煙 我覺得間舖頭最好嘅地方係張枱又夠高梳化又坐得夠低 上面有上面喺度食水煙下面有下面我去到幫個女仔驗身 而且水煙價錢都唔貴 最尾都好似收咗我1000thb咁上下 但係呢啲地方唔識人真係去唔到
姊妹丼可預不可求,師兄不用仇,疫情過後再去過
Happy D囡囡的確係熱情D, 場內兩大一細舞池, 就算坐咩位置都可以近距離睇囡囡...
Happy 囡囡唔會好串,好好玩

Happy 啲囡貼地好多
唔會吊高嚟賣
以後大把姐妹啦
下次去報仇
堂姐妹同表姐妹佢地都會答親姐妹,有無問係咪同一個老豆先
同樣嘅錯吾好再犯……便足夠
3p親姊妹唔難 個女仔主動叫先係可遇不可求
回復 風風雨雨 ##1 的帖子

舊人去, 新人來, 過得去就總會揾到另一啤
回復 風風雨雨 ##1 的帖子

可惜啊師兄,一次過食3姊妹,可遇不可求
唔洗遺憾喎c兄,泰國好多表姐表妹,

甚至好熟既朋友都會自己形容為"親姊妹",

佢兩個係真親姊妹至算啦
泰國有錢就可以任性
人地都已經兜口兜面提你.....
上次系lk metro又系忘记咗夾走二姊妹,只夾走姊姊!
可惜妹妹重要初下海19歲!
用手機回應 alex008 #16 的帖子

I know yr feeling bro 😭😭
用手機回應 partimehitman #15 的帖子

我仲以為佢當我係水魚 諗住撳得就撳。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 22:08