[芭提雅] 一個遺憾嘅故事

有遗憾,有期待 ~ ~ ~
回復 風風雨雨 ##1 的帖子

唉!試得多,佢地係吾係都認姊妹

我有一個香港老豆 一個香港堂哥 一個香港老弟 但我和他們一點血緣關係也沒有
小弟有幸係大陸食過孖生姊妹

嘻嘻,其實件女吾系我杯茶!
系件女姊姊剛轉場由bkk 到pty這間agogo酒吧,幾天未开过单,
未比人barfine,
我系第一个人,
我做次好心barfine佢
Barfine完,媽咪和侍應,其他女拍手,謂她高興,果下搞笑!
Barfine700
overnight任我比幾多都得!
不過講真如果件女吾係你喜歡果類型,
多好服務,任你玩也好
無mood就無mood
哈哈哈!
就系因為系佢第一客,所以三年多了,今天系line都重有聊
天!

另一个搞笑就系我帶佢返酒店,佢果妹無得返屋企只有去網吧!
轉頭她親生媽咪來电话,吊姊姊不理妹妹,罵Q她,真係搞笑!
早知叫她妹妹上去我酒店免費借半張床位比她訓覺也好呀!
風風雨雨 發表於 2021-3-19 14:34
堅道好耐都冇人寫報告,成日都淨係見到關於疫情嘅消息所以想寫返份報告去沖喜一下。
話說大約兩年之前我單 ...

可惜,下次再3p
可遇不可求
向前看,以後一直3P
師兄,我每次都有遺憾
crow7 發表於 2021-3-20 00:58
3p親姊妹唔難 個女仔主動叫先係可遇不可求

this is so true
食唔到永遠係最記住
Making it with sisters is always a fantasy
Thanks for the sharing

有機會要把握!
bangkok 發表於 2021-3-21 16:20
唔洗遺憾喎c兄,泰國好多表姐表妹,

甚至好熟既朋友都會自己形容為"親姊妹",

100% 正確
師兄唔駛遺憾
快d唔洗隔離啦,我張芭堤雅機票已經改遲左2次啦😥
姊妹丼喔...
Happy gogo 之前都有好多高妹170左右

感謝分享,3p我都想試
風風雨雨 發表於 2021-3-22 13:12
見有啲人回應我呢個post 所以決定分享多一個報告

話說三四年之前我去芭堤雅 其實唔知大家有冇發覺喺步行街 ...

其實每個泰妹都有私竇,睇你敢唔敢去ja
It's a happy encounter but without the dream ending
We have all had same experiences in the past
Once the chance is gone, it's gone forever

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 07:29