[新聞時事] 科興生物︰新冠疫苗對3至17歲的兒童安全有效

回復 kingkong_hk ##60 的帖子

想当年, 自由自在, 玩幾多都除意, 又唔係馬拉虫, 又唔使溝女, 玩幾多粒冇記低.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##62 的帖子

我冇方向感,  天大地大, 話之佢東南西北, 个陣时冇大6人, 香港自然景色一流, 尤其是大鱼山.

artlo 發表於 2021-4-11 20:44
回復 kingkong_hk ##62 的帖子

我冇方向感,  天大地大, 話之佢東南西北, 个陣时冇大6人, 香港自然景色一流, 尤其是大鱼山.

大魚3我去到爛晒

回復 kingkong_hk ##64 的帖子

爛晒係正常不过, 你同的大劣人一樣, 唔識得珍識自然環境, 周度C肥.

artlo 發表於 2021-4-12 20:19
回復 kingkong_hk ##64 的帖子

爛晒係正常不过, 你同的大劣人一樣, 唔識得珍識自然環境, 周度C肥.

你講ED呀? 1定係大6人油水偷度來路營, 玩完油水偷度走

https://hd.stheadline.com/news/r ... D%E5%9E%83%E5%9C%BE

回復 kingkong_hk ##66 的帖子

哦, 碎料啦, 係水底你睇唔到既重多.

artlo 發表於 2021-4-13 10:52
回復 kingkong_hk ##66 的帖子

哦, 碎料啦, 係水底你睇唔到既重多.

水底冇水面咁多

回復 kingkong_hk ##68 的帖子

就憑話水底冇水面咁多就冇咁多, 珠江口过度你去过未呀 ? 夠鐘食药喇.

artlo 發表於 2021-4-13 20:04
回復 kingkong_hk ##68 的帖子

就憑話水底冇水面咁多就冇咁多, 珠江口过度你去过未呀 ? 夠鐘食药喇.

你去過咩? 分D弱比你食

回復 kingkong_hk ##70 的帖子

起港豬o大橋时, 曾经被傅到落海底做探测拍攝, 你話你落海能游, 跑山無數, 如何 ? 唔好浪废的药, 自己拍晒佢啦.  

都係繼續搵香港人攞數據啦~

artlo 發表於 2021-4-14 20:33
回復 kingkong_hk ##70 的帖子

起港豬o大橋时, 曾经被傅到落海底做探测拍攝, 你話你落海能游, 跑山無數, 如何 ? 唔好浪废的药, 自己拍晒佢啦.

起太空站果陣我刀去過ALL尿, 太空仲多垃圾

[url=https://m.
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

回復 kingkong_hk ##73 的帖子

绝對相信你, 巴老旦星人冇地方放垃圾, 好似你咁, 連ALL尿都放上太空.  

artlo 發表於 2021-4-15 19:31
回復 kingkong_hk ##73 的帖子

绝對相信你, 巴老旦星人冇地方放垃圾, 好似你咁, 連ALL尿都放上太空.

All c都得,G5G咩叫人做胃C

還妖地星轉好熱鬧架

回復 kingkong_hk ##76 的帖子

咁高難度既野, 梗係留俾你啦.

artlo 發表於 2021-4-16 10:27
回復 kingkong_hk ##76 的帖子

咁高難度既野, 梗係留俾你啦.

熱鬧野5M你啦

回復 kingkong_hk ##78 的帖子

咁又唔係, 大媽裸舞類概活動啱晒我, 你契妈重未禁止要安心出行.

artlo 發表於 2021-4-16 20:44
回復 kingkong_hk ##78 的帖子

咁又唔係, 大媽裸舞類概活動啱晒我, 你契妈重未禁止要安心出行.

老女人刀係M你