[新聞時事] 科興生物︰新冠疫苗對3至17歲的兒童安全有效

回復 kingkong_hk ##80 的帖子

冇法啦, 朝流興吖呀.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##82 的帖子

老力鳥果類 ? 係乜傢伙 ?

artlo 發表於 2021-4-17 19:35
回復 kingkong_hk ##82 的帖子

老力鳥果類 ? 係乜傢伙 ?

你5係5G掛, 大6落泥?

回復 kingkong_hk ##84 的帖子

同大6落泥有乜関係 ? 唔知就係唔知.

artlo 發表於 2021-4-18 02:23
回復 kingkong_hk ##84 的帖子

同大6落泥有乜関係 ? 唔知就係唔知.

咁冇野, 人人刀G果D你景然5G

回復 kingkong_hk ##86 的帖子

你终表露對同胞不满, 大6人有什麽另你如此睇晤起, 甘討厭 ?

artlo 發表於 2021-4-19 21:04
回復 kingkong_hk ##86 的帖子

你终表露對同胞不满, 大6人有什麽另你如此睇晤起, 甘討厭 ?

大6落來5緊要慢慢學

回復 kingkong_hk ##88 的帖子

使你教 ? 你当大6人白痴 ? 俾你拉去坐篮个大6流馬車醒个你多多声. 你以为你係港燦可以睇唔起大6人 ? 食蕉啦.

artlo 發表於 2021-4-20 21:20
回復 kingkong_hk ##88 的帖子

使你教 ? 你当大6人白痴 ? 俾你拉去坐篮个大6流馬車醒个你多多声. 你以为你係港燦可以睇唔起大6人 ? 食蕉啦.

我不嬲係中國人只係懷2你係大6來

回復 kingkong_hk ##90 的帖子

大6來唔係中國人 ? 我懷2你唔係香港人..

artlo 發表於 2021-4-22 10:25
回復 kingkong_hk ##90 的帖子

大6來唔係中國人 ? 我懷2你唔係香港人..

中國人都有分香下,你1定係香下來

回復 kingkong_hk ##92 的帖子

係又如何 ? 你相親都係大劣低端香下人, 如果唔係唔会走難去香港, 爆你條7碌巴老旦啦.

artlo 發表於 2021-4-22 19:36
回復 kingkong_hk ##92 的帖子

係又如何 ? 你相親都係大劣低端香下人, 如果唔係唔会走難去香港, 爆你條7碌巴老旦啦.

我不嬲刀講係中國人, 冇試過5認

回復 kingkong_hk ##94 的帖子

中国人同大6人有乜分别 ? 你強調睇唔起大6人, 重要指名係中國香下人, 则係你認為你係香港人就可以岐视大6人, 佢地全都是香下來大劣低端人.  

artlo 發表於 2021-4-23 19:48
回復 kingkong_hk ##94 的帖子

中国人同大6人有乜分别 ? 你強調睇唔起大6人, 重要指名係中國香下人, 则係 ...

我話你大6落來5識香港話, 5係奇士你

5識就學啦

回復 kingkong_hk ##96 的帖子

也野係香港話 ? 也野係大6話 ? 我講既係粤語, 唔係普通話, 更加唔係你其视个的香下人既香下話 ? 有也唔妥 ? 5識就學 ? 學講乜至係正確 ? 所以話你弱智过劉馬車.

artlo 發表於 2021-4-24 10:27
回復 kingkong_hk ##96 的帖子

也野係香港話 ? 也野係大6話 ? 我講既係粤語, 唔係普通話, 更加唔係你其视 ...

客+話, 姐係圍頭話先係真香港話

月乳係由北方全入

回復 kingkong_hk ##98 的帖子

白 L 痴, 語無倫次, 哂 9 氣.

artlo 發表於 2021-4-24 20:12
回復 kingkong_hk ##98 的帖子

白 L 痴, 語無倫次, 哂 9 氣.

月乳係廣周廣西1帶方言

東管心震客+話多