薰衣草 SPA Ki Ki又玩得又放,有質素有服務,一定有下次!

名稱: 薰衣草 SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B40039-尖沙咀-水療SPA-薰衣草 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好玩既地方點都要同d師兄分享下,尖沙咀薰衣草 SPA 場靚青春技師多又正,試一次已經體驗到佢地嘅服務,近日天氣咁凍唔想出街,攪到百無了懶,出街又驚凍,諗諗吓都係去揼骨好過上去嘆下先。

約好準時上去,Booking去到5點先有位、預約左準時上去,去到招呼幾熱情,見個場環境裝修幾靚,幾有格調,地方乾淨,感覺唔錯,有預約可以即時入房,獨立沖涼有私隱。由佢地安排技師,我先入房沖涼,沖完技師到了,名叫Ki Ki,面尖尖好好笑容係我杯茶,Ki Ki個樣幾甜,眼大大,好有神,90後青春少女Feel,講嘢語氣好溫柔,見佢著住件低胸衫露出條事業線幾深吓,估佢對波都唔細,身材幾均勻,應大則大,有前有後,膚色白滑。

跟住Ki Ki幫我除衫一齊入去鴛鴦浴、入到浴室楂下Ki Ki對波堅挺又彈手、後生女皮膚好滑、Ki Ki用波推全身漫遊、我又用手卒Ki Ki妹妹,攪到Ki Ki企都企吾隱、之後又水中簫、啜旦旦、後生細女簫功真係堅、我頂吾住Ki Ki既攻勢、叫停Ki Ki抹身訓上床揼骨,甜甜手骨唔錯,手法正宗,睇佢斯斯文文,但力水一D都唔差,指夠力亦feel到用心去揼,穴位幾準,沿肩按到腰中穴位那種酸麻痛感好正,以腰間最舒服,揼得鬆左吾少!

甜甜之後落油推背,手法好推得舒服,背、肩、patpat推到落大小腿,而甜甜既力度控制不錯,同佢講笑話攪到佢鬼咁開心。之後甜甜坐上我Pat Pat,專注幫我推鬆腰背後,就開始柔情掃股,睇唔出甜甜又有返兩手,掃到我細佬都硬埋,甜甜仲喺我耳邊呻吟,真係爽到震

。之後小弟真係頂吾順了、Ki Ki主動女上,騎功了得,粉鮑好緊窄好好砌,後生女特別多水,反應自然好,腰力好又磨又UN,轉狗仔式後推,每一吓都全力插到底,Ki Ki好享受之餘,又叫得好大聲,Ki Ki臉紅紅感覺佢已經到了高潮,最後男上女下,Ki Ki肉緊到用雙腿夾住我條腰實一實,我出盡全力瘋狂插左幾十野,正面瘋狂衝刺爆左派彩。

一齊沖過涼就比家用走人、Ki Ki真係好玩、下次一定再上黎、完事後Ki Ki再慢慢幫我清潔,休息一陣再去沖身,薰衣草 SPA 女正又玩得又放,臨走時老闆娘話有新囡返會call我、感有d賓至如歸。

回復 purpleflower ##1 的帖子

報告精彩...值得一試
回覆 讚好 不讚 使用道具

Lovely body figure

咁好砌等我都要去試吓先

樣靚身材正,巧吸引!

好似好得咁喎

有機會要去試試先至得

Thanks for your report

身材一流好貨色

咁正!一定要去試下先得

身材正,一試無妨

好誘人,要去試試

呢件真係戰鬥格!淫間兇器是也!

禾刀巧想即刻去試!!!

又幾好喎,一個字"索"!

等我都要去試下先得

靚女要支持

好玩...一定要試

靚女身材唔錯!