Nuru陀地SPA BoBo服務一流、多重享受、咁好玩真係物超所值。

簽到
名稱: ❤Nuru陀地SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B38211-尖沙咀-水療SPA-❤Nuru陀地SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

4台d師兄又有好野介紹、尖沙咀又開左間新場Nuru 陀地 SPA,個個師兄上去玩完都直樹姆子,小弟又點會錯過呢d機會、上去4台睇下廣告位置、地點位於尖沙咀中心點、交通又方便。先打電話上去預約左先,約好準時上去、間場裝修好豪華、好有格調、地方好寬敞、場內好多青春技師行來行去、個個都好得喎、d員工好有禮貌、招呼吾錯。

之後有位靚女帶左我入房、獨立浴室個浴缸仲好大、之後有位靚女技師入黎、佢自我介紹叫BoBo、樣子好甜好靚女,身材好fit全身走肥、有波有籮,皮膚又白,小弟即時心動,之後BoBo鞤我除衫、掛好d衫褲放好對鞋好整齊、然後BoBo又除衫,一齊入去鴛鴦浴。

睇見BoBo身形已經鳩硬、跟住BoBo鞤我全身洗得乾乾淨淨、BoBo用佢對大波鞤我Body Massage、軟綿綿非常舒服、BoBo一路BM我就一路抽佢水,對波好堅挺、跟住BoBo吾好比我停再黎水中簫、啜旦旦,係浴室已經比BoBo攪到我死去活來。

叫停BoBo上水床回一回氣先、到水床、BoBo係自己身上搽晒Nuru Ger、然後趴上我身上、向上下及內測遊走、肉貼肉再加上大波磨擦既時候、絕對令到好舒服、產生慾火、當時小弟條肉腸已經慾火上升、之後沖乾淨身上Nuru Ger、然後訓上床、BoBo又再調情、鍚耳仔、頸、Lin Lin、跟住吹一曲魔笛追魂、BoBo簫功真係頂班、再黎獨龍鑽、真係眼水都標埋出黎、爽到暈。

之後BoBo上套,忍唔住上套埋牙大戰,先黎男上女下,分開BoBo雙腿直隊黃龍,好正呀!BoBo個妹妹又窄又濕,真係好好砌,夾住細佬好舒服,大家都好有feel,加速屌到西水長流出黎,BoBo更加肉緊,換女上男下,十足淫娃feel,又搖又un騎到啪啪聲,定力小D都頂唔順,經過一番激情,轉後推,一野插入去,揸住對波狂推猛進,BoBo隨即瘋狂扭動條腰頂返我轉頭,pat pat好肉推到啪啪聲,越扭越high,BoBo呻淫聲亦都非常大聲,好有feel,激爽到狂插一輪就爆左 。

真係好爽、一個價錢多重享受、真係冇撚得頂、之後沖涼出去比家用再重償BoBo閃人、個場仲有好多靚女技師下次試、吾怪得個個玩完都直樹姆子、咁好玩真係物超所值。

回復 hosereel ##1 的帖子

好玩...一定要試
回覆 讚好 不讚 使用道具

好技師要支持

咁好砌等我都要去試吓先

樣靚身材正,巧吸引!

睇落又幾好喎

有機會要去試試先至得

身材激凸,好正!

身材一流好貨色

咁正,返啅得過

咁正!一定要去試下先得

身材正,一試無妨

好誘人,要去試試

呢件真係戰鬥格!淫間兇器是也!

禾刀巧想即刻去試!!!

又幾好喎,一個字"索"!

等我都要去試下先得

多謝分享

deep thank to the issuer

How much is it, seems it is good