Nuru女王Model 索女YY@水療(Water Spa)

簽到
名稱: 水 SPA
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B37778-荃灣-水療SPA-水 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

荃灣Water Spa,格局真係唔錯,裝修新淨,乾淨企理,呢次試咗Nuru女王YY,索女一名,Model身材,走肥大波加長腿,著件戰衣,事業線露曬出嚟,一睇就知係戰鬥格!

Part 1:按摩有驚喜又有誠意,比足心機按,唔揸流攤嗰啲,前後上下佢都好落力按埋,按到我幾舒服;推油都唔求其,推肩膀,肩胛骨,腰骨,連細微位置都幫我推鬆,推埋坐骨神經,真係抵讚!

Part 2:先rpp同r袋底,仲r埋前面lin,有觸電感,調情方面技巧勁,落油玩Nuru不得了,痴女上身,極度主動又狂野,又摸又掃又磨,主動車埋嚟超好feel,上路暢通,下路亦無阻,我鍾意呢啲互動,兩個人混戰咗一排,唔理三七廿一,增值服務畀曬佢作happy ending!正正正!

服務態度一流,加分。
沖埋涼比家用閃人,呢件會返啅!
thanks for your sharing!
Biteddy 發表於 2021-3-24 23:38
荃灣Water Spa,格局真係唔錯,裝修新淨,乾淨企理,呢次試咗Nuru女王YY,索女一名,Model身材,走肥大波加 ...

多謝c hing 分享
多謝師兄分享。
回復 Biteddy ##1 的帖子

多謝師兄分享

謝謝師兄分享,正

有時間來

I will try

多謝師兄報告
多謝分享