久違的快感 Club spa gigi

1792 元錢 回覆本帖可獲得 28 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: Club SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B43726-尖沙咀-水療SPA-Club SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實都好耐無去老尖玩 一來唔就腳,二來價錢貴
不過真係耐無去就身痕
睇左好幾家,都有衝動番舊主場,但係今日想食大餐,所以都係去左探險

睇左兩間唔多岩心水,就去埋堪富利士道睇下,記得舊陣時都有幾個正野,諗住撞下手神
按鐘開門,不過不失,係無咩撈味,咁就入去試下,其實睇個下佢地TG,知道係有解鎖

先問女女叫咩名,女女自穩GiGi
沖洗後就表示按60分鐘,起初諗住有得解鎖都係求求其其
點知gigi由落手個下就知係識按,而且又無揸流,可能時間唔夠,Gigi主攻我肩頸位置
比佢按左一陣的確係鬆左
如果鐘意p1既師兄係要去試試

按左好耐,跟住聽到gigi除衫既聲音 我要求走油 就等Gigi滑啫啫既肌膚係我身後游走
我差唔多成身比佢錫晒

我頂唔順自己轉左身 一轉身望住Gigi對奶真係忍唔住
gigi食住我提子,我就一邊捽豆同揸波

慢慢越錫越落,無心急一野含落去,錫下蛋,係頭位打下轉先,然後慢慢吞 ,突然又會黎一下深喉,我越捽越多水,佢就越黎越快,我拿拿聲推開佢
叫gigi上套,個衰妹上套前仲要整多幾野先

我都不甘示弱,係洞口打番幾個轉 又出又入,等佢叫下 再深深進入,一下,兩下,又抽出黎,等佢求我
我又再入過,兩隻手禁住佢兩隻手,不停抽插 最後隊到最入打個冷震 射晒入網袋

p.s久違既快感 好耐無試過咁爽
Club spa gigi係正既
送上廣告相一張

回帖獎勵 +28 元錢

thanks for your sharing!

回帖獎勵 +28 元錢

回復 一舊叉燒 ##1 的帖子

Thanks for sharing

回帖獎勵 +28 元錢

Thx for your sharing

回帖獎勵 +28 元錢

thanks for your sharing!

回帖獎勵 +28 元錢

回帖獎勵 +28 元錢

Thanks for the report

回帖獎勵 +28 元錢

幾靚女

回帖獎勵 +28 元錢

看身形是我喜歡的菜,謝謝師兄分享

回帖獎勵 +28 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +28 元錢

回帖獎勵 +28 元錢

thank you report, how much you use finally?

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄報告

回帖獎勵 +28 元錢

多謝報告

回帖獎勵 +28 元錢

thx for report and share

回帖獎勵 +28 元錢

多謝分享

多謝分享~解鎖咩價錢?

回帖獎勵 +28 元錢

回帖獎勵 +28 元錢

thanks for sharing! looks very nice!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:37