[指壓囡囡] 轉發【翡翠】柔情服務天后·10號

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日本來想約32,點知時間夾唔到,所以留返第二日再試,跟手約左10號,約定時間到入房等,都已經唔叫做等,因為入到房未坐低囡囡已經敲門,快到呢,我問囡囡點解可以咁快佢話等緊我慰藉所以咪快囉,識講嘢到呢,本來因為個人喜好唔太愛短髮但係囡囡咁識講嘢心諗囡囡咁有信心服務應該唔會差啦!我本來起身上先車一車但囡囡笑笑口婉轉話疫情關係暫時冇車牌,唔緊要明白嘅!之後囡囡幫除衫我就一手玩囡囡對細lin淺啡美乳,再一齊入去冲涼,雖然浴室比較細但囡囡都好努力咁幫我水簫,技術好既時快時慢橫簫左右簫都出盡,袋底啜奶樣樣有!玩左5-6分鐘簫,之後囡囡起身幫我做BOBY,頂癮嘅!合埋眼享受中突然發覺細佬急速震動,原來囡囡邊BOBY邊手打,靠呢D咩技術?一心二用!小弟不才冲涼其間就咁派左彩,冲完之後干身上床囡囡叫我趴係到,幫我做背,例牌走背!但囡囡話都趴著,我唯有趴著,囡囡就擒咗上嚟一邊錫一邊奶由手臂到全身再往下獨龍,真心平時走獨,但咁突然走無可走,唯有照做,真心舒服嘅轉得比較深冇hea場,之後翻身依然流程一樣由手臂開始一直奶錫到肚臍,之後擔住小兄弟開始慢吹起黎,簫功一流冇齒感,同水簫流程一樣法寶盡出,真心如果唔係啱啱出咗一次肯定又爆!囡囡幫上套例牌先女上,我選擇直接頂盡,打樁機開到盡吓吓啪啪聲,大約三分鐘囡囡已經成個人趴係我到,抖左陣轉體位推車,好玩嘅一邊望住AV一邊狠性推,突然覺得好似AV裡面男主咁,講真推左5分鐘真心冇力,趴係囡囡身上抖左陣回氣,就轉體位半邊燒鵝繼續衝擊,大約一百多二百下就咁頂盡派彩!今次係小弟第一次全程衝突冇慢冇溫柔過,因為見到囡囡短髮以為攻擊型,但囡囡都全程冇黑面,由始至終都笑容滿面!低讚嘅!返食應該會但想再試埋同場32,再約!
回復 jhun88 ##1 的帖子

多謝分享
多謝分享。
多謝師兄分享
謝謝報告

多謝分享
thanks for your sharing!

thanks for your sharing!
Super nice good for you thx for sharing

服務好最重要.

thx for your report
glad tht u have an enjoyable experience

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:24