近期會去澳門試一試桑拿,求師兄們PM一下經理聯係方式

名稱:18,金池
場所種類:桑拿
消費:$1500~$1999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟第一次過澳門玩桑拿,想從18,金池哩d場試試,唔知有無師兄可以指導一下,十分感謝。。。
聽說金池服務唔錯

玩桑拿唔洗相熟經理,行入去便是,收費明碼實價,入到去問淸楚便可
坐的士就吾好講去桑拿,如去18就講去金龍酒店,吾係你張單会貴一、二千
wongwingkin 發表於 2021-3-27 16:06
坐的士就吾好講去桑拿,如去18就講去金龍酒店,吾係你張單会貴一、二千

唔怪得果次去金堡,個司機問我係咪去桑拿,我答係,
跟住埋單覺得貴左啦
回復 wongwingkin ##4 的帖子

多謝師兄提醒
回復 vv--vv ##3 的帖子

第一次去應該享受唔到d 大減價優惠吧?
xiaotangjian 發表於 2021-3-27 17:25
回復 vv--vv ##3 的帖子

第一次去應該享受唔到d 大減價優惠吧?

現時馬交桑拿仲有優惠價,比疫情前平,但囡囡的數目应該少了很多,特別是祖国美人。
看看有沒有遊戲玩
玩完回来记得分享报告呀
直接上楼,问清价钱便可去马
xiaotangjian 發表於 2021-3-27 11:53
小弟第一次過澳門玩桑拿,想從18,金池哩d場試試,唔知有無師兄可以指導一下,十分感謝。。。

桑拿嘛,女的样貌和价格成正比的!
但服务就真的看运气。老实讲,丢7条女时,样靓唔靓唔系最重要咯。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 17:09