[搵囡心得] 胡志明酒吧街歷險記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

雖然打左兩針疫苗,但全世界都未開放,墨西哥又唔想去,無無聊聊甘就分享上一次胡志明酒吧街的經歷。純文字,不喜勿噴。

上一次2019年去胡志明10天9夜,夜夜笙歌,晚晚ktv飲到凌晨,返到酒店又要卜野,早上未天光又要起身做晨操,實在頂唔順,所以有晚就打算食完海鮮自助餐就去酒吧街逛下。去之前都知道酒吧街乜架步,都係果幾間lady bar。

入正題,酒吧街有好多雞頭,見到你身邊無女就會跟住你不斷同你推銷快餐女。之前睇過文章都知道酒吧街d雞頭系伏,但我未試過又想見識下究竟點樣伏法,我自己本來就喜歡冒險,經常單人匹馬勇闖充滿毒販,犯罪和黑警的墨西哥Tijuana最黑暗的街頭穩女,胡志明d伏驚都未驚過。跟住就問個雞頭有咩女,然後距就俾手機我睇,有好多女,不過就系照騙,跟住個雞頭見我無乜興趣就叫我跟距去附近酒店,好多女選,距話唔係好遠,我覺得無所謂,去就去。大概地點就係酒吧街highland coffee隔離7-11對面條巷,入去第四,五間左右。跟住雞頭就call女過來,睇左幾輪,無合適,最後叫左一條女個樣都幾後生,就距啦,交錢前問清楚系唔係120萬全套包小費房費,雞頭話系,好,俾錢上房。一上到房,哇d環境不太理想,雖然系房,環境同口爆街差不多,不過都俾左錢,算啦。然後條女就問我要小費,我話已經俾曬啦,無小費,條女立刻黑面。雖然條女吾情願但都除曬衫褲訓系度,不過我系呢種環境同見到條女下面黑朦朦,瞬間無曬胃口,居然硬吾起,甘大個子都係第一次有條女剝光豬訓系度硬吾起的。跟住同條女講算9數,吾吊啦,落樓,跟住同雞頭投訴,換女或者回水,不過我都知道換免費換女同回水系絕對無可能啦,條雞頭就勸我,如果俾個15-20萬小費,條女一定會好服務,然後又勸我叫過另外一條女,收110萬就得啦,我當然唔制,d女黑口黑面無服務,50萬都嫌貴。然後我就不斷叫雞頭回水,跟住個雞頭就喊打喊殺甘,又話叫我同距老闆傾,叫左幾個人來。話系老闆,我就叫老闆回水,條老闆又嚇又咩甘,又喊打又成,不過系條大街度,我驚都未驚過,跟住雞頭又叫左另外2個人來扮老闆兇我,大街大巷,我怕你條鐵咩。

我本來就已經抱住探險的心態,見識下,個雞頭回吾回水我無所謂,周旋左大半個鐘純粹系貪得意逗距玩,最後搞到個雞頭迫於無奈番曬距衫袋錢包,話實在系無錢俾返我,d錢俾曬個老闆,見距真係無錢,算數啦,吾逗距啦,跟住就同距聊天,距話d女全部都係東南亞過來的,唔係越南人,跟住距又話距之前系廣州住過幾年,又俾距老婆d相我睇,話距老婆靚,我話你而家系外面,你老婆可能同人搞緊野,距話絕對無可能,如果俾距發現老婆偷食,一定打到距西甘。跟住我又問左距好多作為一個雞頭的經歷和感想,我由半個鐘頭前的一名資深嫖客轉變為一名戰地記者。竟然甘言合,個雞頭就話去7-11用距身上僅剩的5萬買水請我飲,跟住我地就坐係7-11門口d摩托度吹水,期間有幾隻妖行過,雞頭話我知距地系妖,距話酒吧街好多妖,lady bar都有妖,條街邊間bar有妖同邊個系妖距都知曬。傾左一陣,我話費事阻住距做生意啦,我閃啦,然後去左157飲酒,無叫女,純坐系街邊一邊飲酒一邊睇女,隔離有2個大陸來的在做直播,直播lady bar玩法,跟住我又同距地打探直播點玩點賺錢。坐左大半個鐘覺得眼訓就打車返酒店,酒店系日本街service apartment,周圍好多野食,玩日本按摩又方便,正規miu miu spa又近。

總結今次酒吧街經歷,其實又吾完全算系伏,至少你有得選同條女真係剝光豬俾你插,一句話講曬,you get what you pay for, 一分錢一分貨,KTV 500-600萬帶女返酒店都可能系死魚。出來嫖,都係幾講雞運。不過山長水遠來到西貢,酒吧街d雞頭玩法就算啦。
好久无这样精彩的报告看看,虽然是回味的帖,但也谢谢分享了…
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 woshidalangyou ##1 的帖子

多謝分享

精彩报告,

Really wonderful report for enjoy, appreciate CHing

感谢分享

C兄真係好勇,佩服佩服

精彩report

其實真係唔算伏, 條女又唔係唔俾你屌, 呢D咁嘅地方搵女冇服務係預左

我都試過呢啲 扮老闆過來吓9你 驚佢條毛呀 啲越南人最叻裝空作勢

師兄好勇猛,多謝分享

Very Nice Report

多謝分享
經一事長一智

回復 kendison ##10 的帖子

虽然越南人靠凶,你恶过距就唔会俾距地食住,不过都系要见好就收,玩大左就难甩身

感谢分享!唔洗隔離立刻出發!

師兄留言十分精彩

哇噻… 利害利害!一於封師兄做『猛將兄』!

多謝師兄報告!!

師兄膽色過人

多谢分享