[曼谷] 曼谷3月地雷之旅

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

3月19日放監, 本來想食番幾餐好野, 想不到會不停踩地雷. 以下是這個月的經歷.

smooci: 我認識的囡囡都不在了, 於是分別找了2個5分, 多 review 的囡。2 個真人都較照片老5歲以上!B 小組是打假波,服務一般, M小姐的皮膚很差, 而且是零波人. 若我沒看她的瞼, 只看她上半身, 我會以為她是男人! 結果我全程都硬不起來, 勉強用手解決   不明白為什麼她們的評語會這麼好. smooci 現在只有很少囡, 不用也罷.

thermae: 差不多全是新面孔. 閒日真是慘不忍睹, 囡多過客, 而且數量非常少. weekend 好一點點, 但也不多囡. 我找了一個蘿莉巨乳, 2500B ST, 結果也是打假波, 而且是零服務, 走時居然還問我拿貼士! 今時今日還用這種態度待客, 遲早收皮!

nana plaza: 只有數間 bar 開門, 而且囡也很少. 非常冷清. 我被一個 straps "囡" 搭訕, 她開2000ST, 4000LT, 不過我對她沒興趣。

patpong street: 漆黑一片, 只有2間 bar 有開. 我入了其中一間, 不知是否 happy hour, 我點了一支 ching beer, 埋單只要85B!

thaiya road: 只有數間 club 有開, 基本上沒客。連最出名的 F1 也沒開 (不知道 F1 是否只開 weekend). 我上了街尾的一間 club 見識, 700B 1 hour 包 drink, lady drink 200B, 我坐了1個小時, 1100B埋單.

massage: 去了俺の26, 找2年多沒見的 N 小姐 (她以前是在 puru 的), 她現在肥了很多, 跟官網上的照片跟本是2個人! 幸好她很親切, 服務也不錯.

所以各位不需要急著來, 相信要回復舊觀還需要一段很長的時間.
師兄請指教,smooci的B是否Baro?M是否Macy?我一直都有留意這兩位,奈何疫情不能出發,被困香港
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks Bro, you help me save the $$$. Since if can go Bangkok in future, I consider to try Macy

回復 mriderx ##1 的帖子

評語寫得好 不愁沒客人

2019年有個5分又係M字頭名SMOOCI囡..
皮膚好差. 假波.

但係傾左幾句後又幾好傾, 我本想早退佢.因為24個鍾...
之後果24個鍾佢真係好似GF/老婆咁同我行街, 食飯, 傾偈..成個過程好愉快, 當然有屌足4Q..

後來BOOK左第二個5分, 我都仲掛住M.

過兩年幾. 呢個中女一齊果24個鍾仲不時回憶起...

不過佢己經無做了.

BKK遇到好真係要返食, 囡囡MATCH到十個可能都無一個.
過左就食唔返..

既然人在泰國, 又咁多選擇, 又何必又叫外買呢

fy9413 發表於 2021-3-31 21:22

既然人在泰國, 又咁多選擇, 又何必又叫外買呢

smooci 遇到好既.24個鍾係最扺玩.

Smocci, 係最唔好嘅選擇。

smooci 頹左又真. 全盛時都要數2019年中之前.

有睇問CHING報告 有時間上黎出多D報告丫小心保重身體

睇黎無想象中咁美好

真心……辛苦師兄

下次食好D

多謝師兄分享,真係冇排唔洗玩..

謝謝戰前實況報導

感謝師兄分享 , 有沒有去過蛇美看看

乜而家D泰妹咁差!

Really need patience to wait more months even year

Thanks for the update
I think the situation will improve when more tourists return