[至佳女主角] 誘人36D雪白大波做Body Massage,磨擦波推夾腸仔,真係超正

簽到
名稱: La La
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26708-深水埗-樓上骨-La La.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

忙咗成個月,周身骨痛,搵LALA輕鬆輕鬆;
LALA身材好正,36D雪白大波,
曲線玲瓏浮凸,有腰有羅,長腿美足,
柔情似水好殷勤招呼,囡囡幽默風趣又吹得水,真係好好傾,
忍唔住攬攬抽抽水,佢好好笑容服務熱情招呼周到,真係超正,
主動幫我寬衣解帶,
安排我沖涼,自己洗完爬上骨床;
佢俾足心機幫我按摩推油,手勢正宗,夠力水得黎穴位又到,有水準嘅!
邊按邊問邊度需要加按,慢慢從頭按落到腳,按勻全身重要部位,真係好舒服,
服侍周到,推油更好,一d都唔馬虎,feel到好能舒服,
推按埋前列腺,非常之有技巧,爽到我慾火攻心條野都硬曬汰,
隨之我轉身佢,揸波啜波,對誘人36D大波做Body Massage,磨擦波推再夾一夾腸仔,
投入又夠配合,真係個唔可多得嘅淫女人,細佬又好快口吐白泡,開心到震曬!
回復 TTer1 ##1 的帖子

Thx thx thx
多謝師兄分享
多謝分享好介紹
慾火攻心

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 22:38