[中港交流] 小米宣佈將推電動車 未來 10 年投資 100 億美元開發

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##41 的帖子

碎料尼姐, 我之所以放棄打机, 都係因為死極都死唔去, 的友寫埋的白痴game, 竟然又有的弱智人用尼打飛G, 你以為自己天下無敵 ? 唔係, 你已经進入極度智障自我吹殘第四其, 好快你連自己姓乜都唔知, 同打4興後的付作用冇别.

越多越好.
咁先有進步

artlo 發表於 2021-4-13 20:17
回復 kingkong_hk ##41 的帖子

碎料尼姐, 我之所以放棄打机, 都係因為死極都死唔去, 的友寫埋的白痴game,  ...

我本身已經勁, 天下無敵只係褲作用

回復 kingkong_hk ##44 的帖子

劉馬車夠周身天下無敵褲作用, 你同佢蚊同牛比.

artlo 發表於 2021-4-14 20:27
回復 kingkong_hk ##44 的帖子

劉馬車夠周身天下無敵褲作用, 你同佢蚊同牛比.

佢比我拉左係心震坐緊

回復 kingkong_hk ##46 的帖子

共掺提早放咗佢出尼, 今次佢又醒过你, 同你一樣, 变到蓝过蓝精靈, 歌颂共惨今次将佢再教育, 脱胎换骨, 所以從今天起爱黨, 爱国, 舉起衛大红 旗撐警, 所以你唔happy馬車有如此成就.

artlo 發表於 2021-4-15 19:43
回復 kingkong_hk ##46 的帖子

共掺提早放咗佢出尼, 今次佢又醒过你, 同你一樣, 变到蓝过蓝精靈, 歌颂共惨 ...

再拉返啦

回復 kingkong_hk ##48 的帖子

係呀, be埋潻, 不过个件係大劣流馬車.

artlo 發表於 2021-4-16 10:32
回復 kingkong_hk ##48 的帖子

係呀, be埋潻, 不过个件係大劣流馬車.

未B, 我作左D文, 2019年比我拉左去心震坐, 要坐3年, 今次我叫毒果登出來

https://tw.appledaily.com/intern ... XV57PTECMQQM76EAVQ/

回復 kingkong_hk ##50 的帖子

哈哈, 為咗証實自己講大話, 揾的舊料当新聞, 你out咗喇巴老旦.

artlo 發表於 2021-4-16 20:40
回復 kingkong_hk ##50 的帖子

哈哈, 為咗証實自己講大話, 揾的舊料当新聞, 你out咗喇巴老旦.

E度大把舊料當新文

我刀係學野

回復 kingkong_hk ##52 的帖子

難你咁好學, 不过醒的啦.

artlo 發表於 2021-4-17 10:22
回復 kingkong_hk ##52 的帖子

難你咁好學, 不过醒的啦.

醒過你

回復 kingkong_hk ##54 的帖子

有春用咩, 我out到出咗銀河系, 所以见到你个巴老旦彈彈吓.

artlo 發表於 2021-4-17 19:33
回復 kingkong_hk ##54 的帖子

有春用咩, 我out到出咗銀河系, 所以见到你个巴老旦彈彈吓.

5驚, 總G就係勁

回復 kingkong_hk ##56 的帖子

超, 唔係你自己作大就係勁, 要人公認你係勁先至係勁, 如唔係都係去堆田區.

artlo 發表於 2021-4-18 02:27
回復 kingkong_hk ##56 的帖子

超, 唔係你自己作大就係勁, 要人公認你係勁先至係勁, 如唔係都係去堆田區.

去堆田區刀係我最勁

回復 kingkong_hk ##58 的帖子

咁去化粪池做隻池胆囉, 夠勁啦.

artlo 發表於 2021-4-19 21:00
回復 kingkong_hk ##58 的帖子

咁去化粪池做隻池胆囉, 夠勁啦.

5洗講去邊我刀係最勁架啦, 除左9老女人59係勁