水Spa嫩口女CC,樣靚身材正,架生齊曬,令人食指大動

簽到
名稱: 水 SPA
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B37778-荃灣-水療SPA-水 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日收工去咗水Spa Happy下,
主持人即刻安排我入房坐低,
帶咗件嫩口女CC入嚟,嘩!不單止靚女,
仲要大波靚籮美腿,皮膚又白又滑,
架生齊曬,令我食指大動,
講多無謂,拿拿聲沖涼開波啦⋯⋯
第一Part按摩,一落手OK喔,
穴位算準力水恰到好處,
尤其專注按背,肩,腰,
過程好傾又nice,氣氛好好唔會悶!
前後上下幫我按完再推油,
由上身推到下身,順住淋巴線推壓,
推到我全身都鬆曬,真係舒服,
由於CC副偈太正,無論我望住佢邊個部位,
養眼指數都有增冇減,佢好嬌嗲話:「好衰嫁,係咁眼金金望住人嘅!」
嗰刻開始行敬禮,CC都識做,開始向我敏感點進攻,
過程中super girl friend feel,真係無得彈!
配合超低頻默衝波立體聲導航,直接入耳仔衝入腦門,將我帶上一個又一個高峰,令人回味無窮,真心掂~~~
回復 LTESS ##1 的帖子

謝謝分享
身材好好
好正呀!
回復 LTESS ##1 的帖子

Thx thx thx
thanks for your sharing!
身材夠激凸
thanks for share. need to try
謝謝師兄分享,正

謝謝師兄分享,正
CiCi 係好正嫁,不過唔係呢張相喎
好吸引正
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 22:13