[曼谷] momo 趺錢 (NA 小姐)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

不吐不快!很久沒有去 momo 了, book了最年輕, 顏值不錯的 NA 小姐 真人比較黑, 背部有很大的彩色紋身, 都算年輕漂亮。但全程基本上沒說過話, 好像是我得罪了她一樣!而且服務很敷衍!是我在 momo...不, 是我在曼谷massage店遇過最差的囡!momo 我應該不會再去了.
Momo嘅紅牌走哂之後,都唔駛去了,D家教冇哂!
so bad news
Naomi?
多謝報告!我都想去!
已經好耐無去momo, 唔會咁差掛....搵日去TRY TRY
回復 mriderx ##1 的帖子

比較好的應該都過晒Happy

這年頭好雞不好找 不管是在東南亞還是台灣都一樣

有兩個NA 小姐 lol
全部都變哂啦
可能近日無生意
有得佢算

呢D最火大!俾$要受氣,幾靚刀冇用
That’s such a bad news
我以前去「蜜」都搵過一個叫做Naomi,都係全背紋身,唔知係唔係同一個人,不過我果次係好好服務的。。。

Sorry to hear that..  there will be some other girls
don't worry there will be more  girls
Such a bad news ching
poor you, good luck next time
宜家哩個时势都咁差服务态度,真系唔使再去

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:00