環境舒適的沁沁SPA

名稱: 沁心 SPA
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B35063-太子-水療SPA-沁心 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

又到四月, 係時候又要交一交功課, 之前太忙無乜時間去揼個骨 ,趁住放5日復活節長假期, 就去左平時都有去開係太子個間沁沁SPA 按一按,

其實之前都去過好多次, 貪佢交通方便近地鐵站同巴士站, 當然另一原因係佢個度環境俾我感覺幾舒服, 按摩的時候都播放住一D 輕柔音樂,

俾你一種relax 感, 😪 講返今次搵o既技師 - Yuki, 今次都叫做第二次搵佢, 第一次搵佢同另一位技師千千做過雙飛, 覺得佢手勢幾好, 所以今次決定撫搵佢按多次,

其實間場技師大約都有8.9 個, 最近又黎左幾新來的, 所以加埋都有10 個以上,選擇都比較多, 講返今日,約左下午上去, 由於已經約左, 所以上到去佢已經開定門等我入去,

今次選左做Spa Nuru plan , 所以佢帶我入spa房, 再講講間spa 房, 呢間spa 房個浴缸算大, 足夠3個人坐入去玩水, 2 個人空間感算夠, 所以幾舒服, 美中不足係間房没有踩背架,

因為有假天花, 所以要後加都已經唔得, 入到房放好物品, 自己換衫去沖個涼, 乾身扒上床, 等技師入黎, 等左一陣yuki 渣住杯水入黎問我要唔要飲水, 我飲左啖然後佢幫我

先放係枱, 佢先去浴缸較定水, 跟住再開始幫我按, 雖然無踩背架, 但係佢都有先幫我踩左幾下背, 因為本身自已都好攰, 俾佢踩鬆左後就鬆左好多, 然後佢再用手幫我按,

按到某些部位例如頸同對手都感覺很酸痛, 可能最近真是很攰, 按到差不多時間, 佢就幫我搽上磨砂膏, 搽上身有一種冰冰涼涼感覺, 如是夏天搽上身感覺很清涼, 冬天一定會打冷震,

Yuki 亦都很細心, 先關掉冷氣, 然後再幫我搽磨砂, 咁就無咁凍, 抵讚 ! , 搽完後等一陣就去沖水, 沖乾淨就再上水浸浴, 浴缸夠大, 所以浸上去再加上水有點淨力, 好似置身大海一樣

一漂一漂感覺, 浸左一陣, yuki 亦上黎同我一齊浸, 講講YUKI 身材, 不肥不瘦keep 得幾好, 腿亦夠長, 我比較喜歡她胸形, 可以一手渣一個黎錫lin lin, 而佢亦加上聲音導航,

我再摸下佢下面妹妹都濕濕地, 於是忍唔住2 個上水抹乾身上床,佢再幫我塗上NURU 油開始做NURU, 先黎做背, 囡囡係我背面游走, 由上而下技術都幾純熟, 感覺佢鮑魚係我背上擦下擦下

個種感覺加上係我耳邊聲音導航,呢個時候小弟弟已經變成小鋼炮, 然後佢再叫我轉身再磨前面, 我亦不敢怠慢, 一手渣一個包包玩下粒的的, 佢就繼續鮑鮑磿腸, 好快細路就嘔白泡投降, 跟住休息一陣

然後先再去沖涼, 再著返衫, 出返大廳坐一坐, 呢個時候YUKI 亦倒多杯水俾我, 我亦俾家用+ tips 先走人, 總括黎講呢間場環境同囡囡手勢唔錯, 值得再去 , 多謝收睇 !

沁心spa没去过,謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

沖個正涼

磨棍出精十分吸引

多謝C兄!其實有2間房可以踩背嘅♥️♥️

回復 timho2308 ##1 的帖子

Thx thx thx

多謝分享!

回復 timho2308 ##1 的帖子

謝謝師兄分享

鮑鮑磿腸好

thanks for your sharing!

除咗口罩原來咁靚女

Thanks for sharing C-hing!!!

前幾日去過,房間較細

多謝C兄Ericlams、其實我哋有5間房、全部獨立浴室、每間房都有自己的特色,期待你啲再次光臨!

多謝分享

多謝師兄分享🤩

回復 沁心 SPA#B35063 ##14 的帖子

多謝分享師兄

看相片,可以一試。
請問幾錢落樓?

thanks for useful reviews