[囡囡推介] 五寶大廈Dup得又‘吹’得的大波骨囡

簽到
名稱: 肥妹真波夹肠专业按摩
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/B29054-旺角-樓上骨-肥妹真波夹肠专业按摩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

疫情回落返D,人就身痕又想揼下骨出下火,旺角五寶就腳又多選擇自然就貢左上洗樓睇下有冇運,之前睇4臺已經留意到大波肥妹既相好吸引,最重要係對大波有邊個男人唔想玩,所以一見到‘‘請按鐘’’就先按佢昅昅,老實講波大一定係吸引力方面有絕對優勢尤其對‘’胸奴人‘’更是不可抗拒,睇埋樣順眼斯文 ,決定跟佢入房試下佢,入房招呼不錯客氣斯文,之後幫還會幫我除衫掛衫。

原本諗住玩波波對骨技要求唔會定太高,點知我看少了她,出來上骨床揼骨,手骨係幾好有功夫有功架,心諗無入錯閘亦好彩揀左佢。

按穴位準而且力夠,揼落去就知唔係只賣波賣身材,揼同推拿手法感覺專業手腳都會揼到,有心機揼亦有實力最重妻用心幫我鬆,feel到我緊和攰既位會揼到耐D!比佢鬆完成個人輕哂.
鬆完上身就幫我推前列線,感覺好舒服我亦比佢推到硬曬谷!到玩BM時立即脫佢清光.一雙巨乳出現眼前,色澤靚的提子出現眼前,即時忍不住揸下啜下,而她就反搓我條野同玩我2粒波子,最意想不到是可以同我吹埋,當然立即要佢上套吹蕭,吹蕭時識運用條脷吹得勁爽!
係佢一輪口舌攻勢之下,好快就口爆左佢!!
之後同我一齊沖涼和同我抹身,好好笑容咁送我出門!
今天真係玩得爽!

多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄藝術相嘅分享 , 果然製作得幾靚。
多謝推介
多謝師兄分享
胸奴人
多謝師兄分享
多謝師兄分享
真係玩得爽
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄藝術相嘅分享 , 果然製作得幾靚。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 03:36