[囡囡動向] 青春無敌高挑嫩口,43寸巨乳失業空姐大波彈手pink lin,冰火水中蕭,環保吹,AV六九,毒龍鑽,口爆,顏射,吊完再跟住除套環保口爆都得!

簽到
名稱: 嫩43寸巨乳失業空姐
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/B41313-觀塘-樓上骨-嫩43寸巨乳失業空姐.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇完他師兄報告得知囡囡好有戰鬥力,樣靚身材正,索爆,曲線玲瓏,爆乳夾腸,功架紮實,師兄們硬住入房,謝曬出來,條嘢射到虛脫,軟賴賴。為咗見見嫩43寸巨乳失業空姐等咗半個幾鐘終於輪到我啦!

入房好激動,好緊張。可以嘗試囡囡嘅巨乳手感,听講从有超強收音正真係好期待,佢巨乳呼之慾出,超級養眼,實在難以忍受,伸手揸落去試下手感,哇,果真size好大,好好揸享受非凡啊!沖凉波推,背脊超爽。番房巨乳壓身好有壓逼感,正到冇朋友!環保吹簫,真空吸唶唶聲超級易走火,身體不由自主郁動刺激好強烈。吹多咗兩下唔小心射爆咗。再次含瀨吹吹番大,女上位,套入條腸完全吞沒,内裡不斷翻滾,哇~~收音機咁正,唔抽插都想射啊,咁激好易走火喔~~~~

換位反擊,採取主動自己調節節奏,放慢抽插速度緩和下先頂插,豪乳劇烈搖晃,床震震好銷魂。
      高度亢奮,大幅度來回抽插,唶唶聲夾雜呻吟聲,好激昂,最後衝刺極速抽插,哇啊~~~頂唔順啦,射、射、射、再次爆漿射出好舒服,哇,搞完都要休息幾日,攰到腳麻痹,痠軟。果然名不虛傳,好有戰鬥力,帝皇享受,至極刺激。一個字,爽
回復 Watylee ##1 的帖子

多謝師兄分享•
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
女女好正
靚鮑+靚波,可遇不可求!
,手勢得,由頸,肩,背,腰,以至手腳都按足,按得舒服,穴位準力度柔
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄藝術相嘅分享 , 果然製作得幾靚。
高嫩口43寸巨乳,火辣美人,S型身段,魅力爆燈,大細車牌都有
回復 83lawlaw ##11 的帖子

人正波正,必食之選等我去執番劑先
多毛多汁緊窄好砌
夠淫夠姣環保吹

毒龍,69互含,口爆

非常多謝師兄分享
波濤胸湧!
回復 derekwong67 ##15 的帖子

白滑高挑
哇,對波好勁
好大
多毛多汁緊窄好砌,服務頂呱呱