[粗人粗語] 壯陽藥-親身試後感受

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自己隻乸常常唔比,而家都係屌賓印,或㩒鐘仔。
屌其他女時,唔知係唔係比較刺激定係佢哋啲技術好,好快就比佢哋吹爆或插3-5分鐘就出貨,之後都回唔到氣再屌第二次。
喺TG見到啲壯陽藥,心思思買咗隻犀+必嚟試。已知佢啲副作用,有頭暈頭痛、噁心、攰。所以都中係試半粒,睇下效果先。
先介紹,本人覺得自己都係正常男人,只是同其他女人造時比較快出。
言歸正傳,隻藥話造前2-3個鐘食。食完半個鐘到就feel到啲副作用,有少少頭暈和頭痛,食食吓晚飯時開始攰。慢慢就勁眼瞓,心諗咁眼瞓,點屌女?!
終於到埋牙,細佬真係充滿血,屌嘅時間真係長咗,射完都仲硬。但喺勁眼瞓嘅情況下,感覺唔係滿足嘅高潮射精,只係到時間出精。
因勁眼瞓,所以等唔到回氣已要瞓。而且第二早個頭勁痛和暈、鼻塞,整日攰,冇乜力,好似重感冒。
隻攰唔係話瞓一覺,或是瞓10幾個鐘,而係都係最多瞓5-6個鐘就頭痛到醒,跟住起身一個鐘後又眼瞓。這個副作用維持了4天。
大家如果正常男人想試就真係要諗諗。而我應該幾個月或半年才試另外半粒。

勸師兄小食為秒~正常副作用無咁大
aunt 發表於 2021-4-11 22:07
勸師兄小食為秒~正常副作用無咁大

不能同意更多
條女夠淫賤又係自已鐘意類形就實屌到天光都得,唔係既可以吹極都軟…
回復 mswchan ##1 的帖子

食咗假藥
時間夠長但係自己Enjoy唔到, 加上咁勁副作用, 我寧願唔食, 寧願時間短啲但起碼過程夠爽好過! 雖然我暫時唔使食住, 但都多謝師兄試藥! 都係做多啲運動強身健體好啲
係咪買左流嘢?
正常副作用應該唔會咁大
咁大副作用就唔好再食。我之前食過一次半粒,都係好短時間有少少頭赤赤或者面紅。之後都無再食。

正正經經食原裝偉哥穩陣啲呀師兄 ...

想耐D先射,唔係只食必利勁咩?
Using delay spray is better.
咩牌子 可以公開嗎?
Thank you for sharing bro.

快射先好,其他野可以攪耐d,太耐要加錢架
謝謝大家的建議/回應。
剩下的半粒可能會再cut半粒試,但都應該過多三兩個月才考慮。
用手機回應 B-chow #11 的帖子

都有用,但好難在埋牙前10幾分鐘前搓大碌J再噴,所以就試下用藥。
用手機回應 outerbike #12 的帖子

可在TG找找,所有人都係賣這款

一排有10粒,剩下嗰9粒都應該會浪費咗
mswchan 發表於 2021-4-13 20:59
用手機回應 outerbike #12 的帖子

可在TG找找,所有人都係賣這款

唔好食,小心為上
咁大副作用就唔好再食
mswchan 發表於 2021-4-13 20:58
用手機回應 B-chow #11 的帖子

都有用,但好難在埋牙前10幾分鐘前搓大碌J再噴,所以就試下用藥。

No need to make it big, just make sure cover the whole head location will be fine.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 23:29