樓主: pongpongponglee

[指壓囡囡] 第一次指壓經歷

回復 箭神 ##60 的帖子

可惜打幾次上去,都係囡囡例假、未知番幾點、時間唔啱。
回覆 讚好 不讚 使用道具

例假就冇計啦
個個場每日都有出囡囡清單, 而且 keep 住 update, 清單冇名即係唔係公司, 問幾點返都冇用....d 女返工冇定時架嘛~

多謝分享

多謝師兄分享

謝謝分享

可上去個「夜X王」網,去目標指壓嘅囡囡相冊望吓,雖然冇樣,但真實冇P圖,你大可從衣著、身材、皮膚質素、手腳及手趾腳趾皮膚狀況,頭髮狀況去評估吓條女先,雖然不十分準確全面,但都可以睇到好多有用資訊,例如阿女d相特登着得好密實睇唔到條腰呀,用手用物件遮住個身呀,咁就好大機會阿女有肚腩有紋有摺有疤痕。例如阿女皮膚好差,頭髮梭落、d手皮腳皮好皺,咁就大機會阿女年紀偏大喇。又例如大約可評估到阿女高矮定肥瘦咁啦。當然,始終冇樣,身材好唔等於樣吃得落!而且相冊並不是所有阿女都齊全。
除此之外,可從該網站或這邊141中各大指壓offical 主題中,睇吓邊d女勁快full 咗booking,都可以作為其中一個指標,因為各路師兄都係精明消費者,長full嘅女大多數都ok的。不過,師兄要緊記,玩指壓,吃「軟件」比重多過「硬件」!各場「台柱」未必係最「幼」最外表「靚」。
都係個句,當你有一日食得落指壓女,你嘅享受就會更上一層樓,對叫雞性價比嘅價值觀,會有微妙嘅改變!當然,真係食唔落,我又唔覺得有咩損失,最緊要自己玩得開心!

169cargod 發表於 2021-4-19 09:59
聽聞金豐有啲女是加1-2百打真軍。正常3味好少要加錢

有個場講到明打真軍, 邊洗加錢....哈哈哈

惨  第一次就硬食   ching揀錯時候