[曼谷] 陽光點的旅程

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人力有時而盡 人力都有盡嘅時間更何況係精力 我諗好多成日去泰國嘅朋友 當出完1q 2q 3q 以上進入賢者模式嘅時間都會諗其實除咗搵囡囡之外泰國仲有乜嘢可以做 所以想藉今次嘅機會同各位分享吓小弟唔想搵女嗰時 會做乜嘢陽光點的旅程
1)泰國作為一個按摩嘅大國當諗唔到想做乜嘢嘅時間我多數都會走去按摩 一般我會去health land 一方面因為平(雖然比街邊檔貴) 而且地方比較整潔 2hrs 都好似唔洗一千thb 而且最重要係可以影兩張相當俾人問你喺邊度嗰時可以send俾佢交差 如果Health land walkin 冇位嘅話 我一般都會揀lets relax 雖然貴少少但係地方就腳一般佢哋都會開係BTS站附近
2)正所謂男人唔補好易無 成日夜蒲有煙又酒令到啲皮膚都差晒 所以冇嘢做嗰時我都鍾意去做呢男士護膚 喺曼谷嘅韓國街其實有好多男士嘅護膚舖頭 佢哋主要係會幫我剃鬚 修下指甲同埋做一個Facial 整返整齊自己五官 人都精神啲運氣都好啲 店舖名稱我就唔記得啦我記得好耐之前有師兄喺個group嗰度介紹過 有興趣嘅就自己返查吓啲舊post 整體都係千二三thd 就有交易
3)如果有啲師兄鍾意追求速度刺激 我就建議佢哋可以約埋三幾個人一齊去玩高卡車 主要係因為香港冇得玩我喺曼谷玩過一兩次所以都覺得幾有趣
分享住咁多先如果各位師兄有興趣嘅話我下次有機會再寫多幾個 當然亦都歡迎各位師兄分享吓 冇嘢做嗰時會去做啲乜嘢

Thanks for your tips ching,

One more things we can do during daytime which is similar to Go Cart is...

仲有可以燒真槍

CH
回覆 讚好 不讚 使用道具

chryo 發表於 2021-4-13 11:45
Thanks for your tips ching,

One more things we can do during daytime which is similar to Go Cart  ...

師兄
燒槍遠唔遠
有冇名Google下 thx

用手機回應 hk211hk #3 的帖子

我知道芭堤雅有 你去啲簿local tour嘅嗰啲舖頭都有得有得佢join嗰啲Tour

如果日頭唔鐘意行街shopping係曼谷都真係幾悶
食又食唔到咁多餐 通常都係訓到3點幾先同朋友去按下摩打發時間

回復 風風雨雨 ##1 的帖子

說对了

同路人👏🏾👏🏾👏🏾

relax madsage and facial really can be dome kind of lighting trip

日頭可以去下D景点影相交差

回復 keepwest ##9 的帖子

曼谷好多佛寺

去水門食雞飯

Haha, these are normal activities we do in Thailand
Thanks for the sharing

回復 chryo ##2 的帖子

燒鎗唔錯

去養老

多謝分享,但個人都係鍾意去芭堤亞

Yes, these are the normal activities outside the nightlife in Bangkok

去外島hea下。

回復 crow7 ##5 的帖子

應同哂

陽光旅程@@
有女女陪開心D~

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽