[吊人發洩] 點解d公司唔用真相

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

點解d公司唔用真相?上到去唔係真又要彈、搞到你又搞到我🤷🏻‍♂️浪費大家時間。唔通d師兄上到去見C9求其半推半就就入洞?🤔都唔係平架
回復 wetwet819 ##1 的帖子

就係有,彈9極都係c9,偷食果班師兄邊有咁多時轉第二間
😅呢個問题幾好,反正打左格仔,點睇都覺後生,一系吾肥,點知上到個身形完全吾同.重話相系佢,P圖P得過度左.
好簡單,佢又唔係要上親去都中,十個上去有兩個唔好意思彈鐘落疊都叫有吖,如果真相搵鬼上去睇咩
雞網係睇邊度多雞,去按鐘睇。
天下一樣
用真相冇人落booking 吖嘛🤭
佢哋嘅目標客群係啲好緊火
緊火到咩都食嘅客
用真相即係倒自己米,樣靚身材正自己去做CC喇,邊有平價嘢屌
wetwet819 發表於 2021-4-13 13:50
點解d公司唔用真相?上到去唔係真又要彈、搞到你又搞到我🤷🏻‍♂️浪費大家時間。唔通d師兄上到去見C9求其半推半就就入洞?🤔都唔係平架

博d怕麻煩客人幫襯,未必個個都打算係長遠經營業務!
穷二代 發表於 2021-4-13 19:08
😅呢個問题幾好,反正打左格仔,點睇都覺後生,一系吾肥,點知上到個身形完全吾同.重話相系佢,P圖P得過度左.

食唔落我一定用張圖去拗!
打晒格係俾機會我合理彈鐘!

博有人入左去就唔好意思彈女

有真相冇老襯
即走!打格仔都可以話係概念圖,有啲格都唔打話係真相先仆街,貨不對版就即走,佢block你都唔使愁,既然佢唔怕冇水魚你都唔晒嘥錢應酬佢啲假女

Normal practice for many years

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 10:11