據說達令 帝湖都歇業了

回覆 讚好 不讚 使用道具

tonymantai 發表於 2021-4-19 21:38
睇黎澳門桑拿開始結業潮。

富豪皇官,未去過。

回復 JESSON ##1 的帖子

真係估唔到

vv--vv 發表於 2021-4-17 02:24
會所形式,快來快去,唔想已前咁二三千就要招呼客人成晩

大家自己可以慢慢睇,無閱讀權限!

澳門桑拿業悲歌

補充內容 (2021-4-20 23:58):
正如61樓所講

我愛六六八 發表於 2021-4-20 23:57
大家自己可以慢慢睇,無閱讀權限!

澳門桑拿業悲歌

澳門凸手唔希旱港客,企硬14日見零,香港壹太唔覺得你哋冇得過去玩有什麼問題,唔會去同賀生傾,寧願同新加坡傾,兩兄弟細嗰個一早唔妥大佬,今次仲唔等你來求我先,每様政策都大你少少,你派五千我派八千,你硏究緊怎麼派我下個月便派,仲有什麼節扣等,如果澳門桑拿撐不下去,去問下你哋個凸手先。

vv--vv 發表於 2021-4-21 00:55
唔會去同賀生傾,寧願同新加坡傾,兩兄弟細嗰個一早唔妥大佬,今次仲唔等你來求我先,每様政策都大你少少,你派五千我派八千,你硏究緊怎麼派我下個月便派,仲有什麼節扣

師兄睇兩地領導關係眼光一流!完全有紋有路!

特別系以上果幾句!

補充內容 (2021-4-21 01:58):
To 樓下:vv師兄係講港澳領導人關係,5系講中澳

vv--vv 發表於 2021-4-21 00:55
澳門凸手唔希旱港客,企硬14日見零,香港壹太唔覺得你哋冇得過去玩有什麼問題,唔會去同賀生傾,寧願同新 ...

金池還好,挨得住。。。現在旅客都係回昇大概2成,分唔倒比咁多店喇,打2呢啲場根本就係倒閉邊緣,就算👌景時都係吊鹽水。。。執左好過

以事論事,清零14日才可以傾,也不是看誰不順眼的問題。。。當初,澳門連續三個月冇本土個案,珠海還是不讓澳門人過珠海,賀CE係做左好多努力,趁住人大機會同廣東傾左好耐至慢慢開翻比澳門人過關,一開始仲要有居民証才可以過關,搞到我都去辦左個居民証,仲日日上網排隊登記,排左成個月至輪到我。。。呢啲艱難,你地港人又知道幾多?澳門都要清零三個月先至可以傾,你地覺得14日清零好難咩?

阿力達 發表於 2021-4-21 01:47
金池還好,挨得住。。。現在旅客都係回昇大概2成,分唔倒比咁多店喇,打2呢啲場根本就係倒閉邊緣,就算&# ...

唔講政治
講真清零14日堅難
相信明年今日都唔使過大海
破晒我過海嘅紀錄

澳門開俾香港的確係大風險,现在雖少6客,賭税收入仍然可觀,可見大水魚送錢的威力。萬一放我地出行,破左佢處大6的财路就馬上泡湯。新冠的傳染力實在極強,咁多日零感染除防疫做得好,我覺得運氣更重要。

我叫阿牛 發表於 2021-4-21 03:16
唔講政治
講真清零14日堅難
相信明年今日都唔使過大海

好似港府咁樣封區,禁飛法,的確係堅難清零。。。禁飛都係14日,笑死人,你可以睇⬇️越南,咁大個國家,話唔比入境就唔比,搞到班越妹冇得翻屋企成年幾。。。香港禁飛14日就驚外傭缺失加價跳槽,講到好似澳門冇菲傭一樣冇相同問題一樣,任何政策都會影響,投鼠忌器噶噶政策只會兩頭唔到岸

阿力達 發表於 2021-4-21 12:58
好似港府咁樣封區,禁飛法,的確係堅難清零。。。禁飛都係14日,笑死人,你可以睇⬇️越南,咁大個國家, ...

對,防疫政策慢三步,隔離洒店變播疫洒店,每天開新聞發布會不會講對應的政策,只是有神冇氣咁報告今天又多了幾多單,去過邊到,看新聞稿都得啦,洗鬼你講咩,見咗佢地年多,但仍有不少人當佢係偶像,真不解。

vv--vv 發表於 2021-4-21 13:35
對,防疫政策慢三步,隔離洒店變播疫洒店,每天開新聞發布會不會講對應的政策,只是有神冇氣咁報告今天又多了幾多單,去過邊到,看新聞稿都得啦,洗鬼你講咩,見咗佢地年多,但仍有不少人當佢係偶像,真不解。

今日都係清零第一日,唔使灰心哈哈。。。

帝湖劏客唔去都罷

raymng 發表於 2021-4-20 12:33
富豪皇官,未去過。

式微了,冇靚女的

阿力達 發表於 2021-4-21 12:58
好似港府咁樣封區,禁飛法,的確係堅難清零。。。禁飛都係14日,笑死人,你可以睇⬇️越南,咁大個國家, ...

提起愛熔,HK貢多任凸👋有冰個嘅症刷5系偏向地產商霸權同有購買力嘅終鏟架?

矛愛熔,5可以請HK淫嘅咩?78拾年代HK冰有外熔?有汰“義不容情”嘅刀知! 班閪官知道如果終鏟焗請本地HK淫做家熔,本地工資會拉高,貧褲魚薯嘅差距就會拉窄,企地就系想避免呢樣嘢發生!
HK大把失業C奶等住開工,水乜1定要請帶變種病毒嘅愛熔來港?

你如果指責企哋屍傷受授,企哋會反駁:“祖國人民刀享受5到共產啦!

vv--vv 發表於 2021-4-21 13:35

澳門梁亦好 vs  香港塵笑耻&醬捉巾

冰個樣衰+乞人憎?

我愛六六八 發表於 2021-4-21 22:43
澳門梁亦好 vs  香港塵笑耻&醬捉巾

冰個樣衰+乞人憎?

師兄竟敢開名,我就唔敢,醬小姐有好多fans,話佢能幹,日日出鏡,年終無休,但咁又有乜用,咪一樣三四五波。

vv--vv 發表於 2021-4-22 01:27
師兄竟敢開名,我就唔敢,醬小姐有好多fans,話佢能幹,日日出鏡,年終無休,但咁又有乜用,咪一樣三四五波。

水乜驚

淋病刀系得777條粉絲,5通企會多得過凸👋!?

達令2歇業 達令1還在正常營業

我愛六六八 發表於 2021-4-22 02:16
水乜驚 ?

淋病刀系得777條粉絲,5通企會多得過凸👋!?

斷咗一日咁多今日又會見到佢報數,死唔斷氣咁報