[賽後報告] 睇咸片緊要實踐,搵件好吊好插好水,最正緊係搵茵茵吊西啦

簽到
名稱: 茵茵
地區: 太子
網址: //141-hk.com/zh/B35110-新蒲崗-樓上骨-茵茵.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上網成日睇咸片,通常都係搵團地妻-人妻片類多,特別鍾情人妻feel,
可能覺得隔離屋D飯特別香,响平時生活我搭lift,落樓下都成日留意D女街坊,

依家好多人妻都成日著果D緊身褲,個patpat線條出晒黎,真係會睇到九硬,
返到現實要實現我响AV嘅感覺,咁就緊係㩒鐘仔啦,扒文睇左咁多,鎖定目標就去新蒲崗搵食,

講真新蒲崗就唔係好就腳,但要搵野食都冇計,身體好誠實,坐車話咁快就到,
順帶一題原來新蒲崗都好多野食......準時到達,一開門見茵茵同廣告相差不多,

see through上陣,全身走肥,靚人妻樣加點淫邪,心諗搵到好野喎,有問我飲唔飲野,唔飲住啦,
揸下個patpat,錫番啖先,例牌寛衣解帶再侍浴,人妻類侍浴係細心,洗前洗後,

對我細佬洗得更加細心,連條九坑都洗到干凈,我就抽水捽佢妹妹,捽到茵茵條腰左扭右扭,
佢就玩我條九chok多幾chok就水中簫,吹到啵啵聲,又係咁捽我C眼都袋袋,

吹到夠皮茵茵用一次性毛巾幫我抹身,依家最緊要干凈,一次性毛巾最好,
抹干凈上床我都忍唔住先奶茵茵粒lin,再奶落去西毛度,差D想奶落塊西度,茵茵就話等佢服侍我,
先奶暈我全身,堅奶果隻,條脷响全身遊走,感覺好過癒,之後奶袋袋同環保簫,

茵茵環簫好正好有技術,用條脷奶龜頭同條九坑,跟住慢慢咁上下含,好舒服,吹多陣上套,
先男上女下慢慢吊,九淺一深,一邊吊一邊捽佢粒豆豆,我鍾意慢慢吊到條囡真high,

之後轉狗仔式,茵茵條腰同個蘿好配合,我一路推佢一路撞,想我吊入D,大家吊到啪啪聲,
最後開恆tubro爆射,茵茵有事後浴,比家用後有問我飲唔飲野,夠合拍夠細心,

臨走見茵茵D腳指甲好靚,我唔係腳交控,但都影張相比各師兄睇

粒豆都玩埋,正
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享~~~~~~

多謝師兄藝術相嘅分享 , 果然製作得幾靚。

多謝師兄分享

多謝師兄分享

有機會要試吓