[賽後報告] 無套外射安妮叫床聲,十分好feel,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工

名稱: 無套外射安妮
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B44674-佐敦-樓上骨-無套外射安妮.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

十個男人,九個去滾,我可能係第十個,唔係無銀,唔係諗緊,只係因為上141做緊功課,誓要食番件淫蕩貨,千挑萬選去咗佐敦搵靚女無套外射安妮,見佢貨真價實,仲電力十足,姣到出汁,梗係入閘嘆世界啦,入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。無套外射安妮沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。咪睇佢個斯斯文文,床上表現好瘋狂,漫遊認真同投入,服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,叫停立即幫我帶套,跟手就來男上,用盡畢生嘅鳩力大大力狂隊,無套外射安妮水源充足,叫床聲又淫蕩,D級大奶任搓任揸,好軟熟,到中段帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,無套外射安妮屬於專業選手,插到咁上下來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加無套外射安妮叫床聲,十分好feel,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,無套外射安妮絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~~~~~
大波靚女
多謝師兄分享
樓下要登記太麻煩。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
唔好信尼個囡囡,佢啲相係假的。上到去係一個䐚婆,佢一開門唔會比你見到佢,到入左門口就上當了。好似比佢禁故,想走又唔會比你走,佢會用個身擋住。佢在貼文中講的“無套”,原來要加$300.而”內射”又要加。仲言之食左都背隻骨落!如各師兄加左佢WHATSAPP就要小心啦!佢講咩都唔好信啊!
回復 DestinyAlan19 ##9 的帖子

邊有咁大隻豬西周街走,如果真係有人信,嗰位師兄真係一世人都係用下半身諗野,呢d廣告同相同報告全都係假的,只要俾錢就ok

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 07:31