[新聞時事] 趙立堅喝看看! 港媒爆中國也排放核廢水「放射物標準超...

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##20 的帖子

老實講, 我小學雞都做唔成, 何本教育水平去聽何手信年代電士D咩野料, 咁難消化既何必浪费时間去作大, 鴨水色係外國勢力.

沈陽海哥 發表於 2021-4-16 15:52
趙立堅喝看看!  港媒爆中國也排放核廢水「放射物標準超過福島10倍」

大陸嘅問題,或者強權暴政嘅問題,唔係地方性嘅問題,係全世界嘅必須解決嘅問題,遠嘅有前蘇聯嘅切爾諾貝爾核洩漏,近嘅有大陸嘅無看瘟疫,強權暴政嘅禍害一向都是跨越國界的~

kingkong_hk 發表於 2021-4-17 22:18
比左個人G料去上台未? 比左月費未? 安左接收裝置未?

實物呢?

😂😂😂 話你無知就真係無知,手提電話接彗星wifi正在研發中,不到兩年就可以上市😂😂😂

別以為全世界都像小學雞一樣,拿著一舊爛尾廢鐵就以為自己好打得

jackyjay 發表於 2021-4-18 10:30
😂😂😂 話你無知就真係無知,手提電話接彗星wifi正在研發中,不到兩年就可以上市&# ...

你G5G咩叫彗星?

咩野叫wifi

圍基下先再討論啦

artlo 發表於 2021-4-18 02:32
回復 kingkong_hk ##20 的帖子

老實講, 我小學雞都做唔成, 何本教育水平去聽何手信年代電士D咩野料, 咁難消化既何必浪费时間去作大, 鴨水色係外國勢力.

學色小5緊要, 上網保啦

kingkong_hk 發表於 2021-4-19 10:40
你G5G咩叫彗星?

咩野叫wifi

😂😂😂 這是五毛寶典中的 “捉字失” 👍👍👍

jackyjay 發表於 2021-4-19 14:36
😂😂😂 這是五毛寶典中的 “捉字失” 👍👍👍

你進收下咩叫WIF, WIFI係咩野規格, 各地WIFI POWER LIMIT係幾多

WIFI射上天上面淫做胃星, 你今晚法夢可能得

kingkong_hk 發表於 2021-4-19 16:42
你進收下咩叫WIF, WIFI係咩野規格, 各地WIFI POWER LIMIT係幾多

WIFI射上天上面淫做胃星, 你今晚法夢可能得

都ieee的無線技術,只是制式、頻率不同,你講的是狹義wifi,我説的是ieee的廣義應用,問題是如果我講得深你又唔明,講得淺你又有google找些小學鷄資料😂😂😂😂😂

簡單的説 阿媽係女人,但女人可能是阿媽,有可能不是,更可能不是你老母

jackyjay 發表於 2021-4-19 17:28
都ieee的無線技術,只是制式、頻率不同,你講的是狹義wifi,我説的是ieee的廣義應用,問題是如果我講得深 ...

射去胃星果D5係叫WIFI

廣2毛線電叫RF

kingkong_hk 發表於 2021-4-19 17:54
射去胃星果D5係叫WIFI

廣2毛線電叫RF

😓😓😓所有人都明,就係你唔明👍👍👍

小學雞即是小學雞,跪安吧

回復 kingkong_hk ##26 的帖子

哦, 網上资訊可以令你學識换然一新 ? 咁我好明白你可以比正常人唔正常.

jackyjay 發表於 2021-4-19 18:01
😓😓😓所有人都明,就係你唔明👍👍👍

小學雞即是小學雞,跪安吧

所有人? 你5識就米扮, 去登記啦, 幾舊1個月wifi丫嘛, 而家速度得幾廿mb架咋

https://www.starlink.com/

artlo 發表於 2021-4-19 20:58
回復 kingkong_hk ##26 的帖子

哦, 網上资訊可以令你學識换然一新 ? 咁我好明白你可以比正常人唔正常.

人地睇youtube刀學到跳舞, 你5係5識下話

回復 kingkong_hk ##34 的帖子

Ballroom dancing , Salsa, Bachatta 等等, 冇樣唔晴景, 除咗芭蕃舞, 鬪牛舞我冇跳过, 大至上都跳咗十多年, 数年前年事已高, 渐渐脱离, 至今還可從操舞步, 一樣咁消洒. 你 ? 跳條铁舞啦.

artlo 發表於 2021-4-20 21:34
回復 kingkong_hk ##34 的帖子

Ballroom dancing , Salsa, Bachatta 等等, 冇樣唔晴景, 除咗芭蕃舞, 鬪牛 ...

你1定係跳大媽冇

回復 kingkong_hk ##36 的帖子

你識條铁咩, 打机过日子啦.

artlo 發表於 2021-4-22 10:29
回復 kingkong_hk ##36 的帖子

你識條铁咩, 打机过日子啦.

打機好過跳大媽冇

回復 kingkong_hk ##38 的帖子

因为大媽冇甘易被你损着数.