[曼谷] Entertainment b&b, 不好的体验

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去过几次曼谷的Entertainment b&b, 最近里面的女孩服务态度很差劲,都在浪费时间,尤其是一个叫 s 的女孩,建议大家轻易不要尝试这家店,服务态度越来越差,再不想去了…
回復 梦回大唐 ##1 的帖子

那个女孩记得不错叫gs
梦回大唐 發表於 2021-4-17 00:34
去过几次曼谷的Entertainment b&b, 最近里面的女孩服务态度很差劲,都在浪费时间,尤其是一个叫 s 的女孩,建议大家轻易不要尝试这家店,服务态度越来越差,再不想去了…

點差法?
咩位置
more detail please
請位置在那裡?
舊的18層>???
seem like bad news
c兄你幾時去架?
Bad luck to have met such a girl
Thanks for the sharing
我又係好想知道點差法?
c兄兩日有上線,解答下大家問題啦

c兄在線喎

how much??
在線刀吾答問題!真係有D問題
Please give us more details
以我經驗,註冊一年,第一次發主題同留言,
就叫人唔好去B&B,我覺得佢別有居心,
抹黑間埸甚至囡囡,佢唔答大家問題,
應該係怕講多錯多露出馬腳,再者,娛樂場所關閉14天,
佢點去?我當佢係之前去既,而家至寫?整合多個疑點,
呢篇係抹黑文居多,已禁止樓主進入本區

請C兄詳細講多小小~
回復 bangkok ##17 的帖子

thank you for suggesting what you think...i think so too
回復 bangkok ##17 的帖子

福爾摩斯🤣🤣🤣

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:07