SpringSpa 寶兒好服務 令我贊不絕口

簽到
名稱: Spring Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43213-尖沙咀-水療SPA-Spring Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一斑成日出黎玩既男人坐埋檯食飯有咩講一定係講女講玩啦,斑男人成晚既熱門話題就係推介左位於尖沙咀既Spring Spa服務有幾正,試下先知,小弟一於上去試一試,打電話約定時間,上到去見環境吾錯,乾淨衛生都做得幾好夠揼本,睇個場裝修就好舒服,喺梳化度坐左一陣,過左一陣見倒有個叫寶兒技師行出黎,樣貎90後靚女,長髮身材高高瘦瘦,全身走肥,皮膚又白淨外表已經睇到我流晒口水,小弟好喜歡呢種型既靚女絕對係我杯茶寶兒拖住我入房,幫我除衫較水比我沖涼浸左一陣浴,沖完出去出去寶兒已經準備好哂,亦只是著條熱褲同背心仔就幫我dup,上床dup骨,手法正宗,睇寶兒斯斯文文,但力水一D都唔差,指力夠亦feel到用心去dup,穴位按得幾準,沿肩按到腰中穴位那種酸麻痛感好正,以腰部最舒服,dup得鬆左吾少,之後落油推背、肩、patpat推到落大小腿,我下半身唔係咁受力特別是小腿位置,而寶兒既力度控制不錯,睇到我D反應就自動減輕力度,寶兒用對玉手係我patpat度好似彈琴咁,袋底等輕R輕掃有時好似好多蟲爬行咁好痕癢,掃袋底時又令我好High,她知道我好享受重主動話慢慢幫我R,足足R左差不多十分鐘才幫我‘’出火‘’當寶兒幫我出火既時候,我雙手又忍住除左寶兒件衫抽佢水,玩下佢粒粉提,寶兒仲好享受我抽佢水,跟住寶兒隻手速度加快,我亦好暢快打左個冷震滿足咁完事,真係成個人輕鬆晒,沖完涼之後寶兒仲拖住我隻手送我出門口,果種熱情既態度巳經值得我返食 !
thanks for your sharing!
回復 jiasiben ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝分享,幾唔錯
Thanks for sharing
好正呀!
thanks for your sharing!
Bobby
瘦底性感小蠻腰
服務頂呱呱
高挑 好招呼

寶兒
青春誘惑力
陪沖
絕對服務王

小小 真人真照
性感小蛮腰 ,按摩手法好,性格开朗温柔,可nuru全裸波推陪冲可環保 喜欢按摩的巴打们赶紧约起

紅牌
白雪公主大S
真人真照
清纯可愛女友Flee
小蠻腰  大長腿
甜美愛笑  青春活力
nurubody魔鬼手

可可
超级巨乳36G
身材真材实料
Body夾腸仔 夾到噴水
会令您的到满意的服务
代工照片
詳情信息咨詢

新女冰冰香港女仔
天使的面孔 魔鬼身材  贴身又贴心的服务 颜值担当  期待你的预约
換用管理
換用管理
換用管理
換用管理
換用管理
換用管理
回復 jiasiben ##1 的帖子

Thanks for sharing.
換用管理
換用管理
換用管理
very nice figure thanks for sharing
換用管理

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 11:28