樓主: petertamtampete

[MB男同性/同志(只服務男性)] 依家有冇桑拿有開返?

而家胡同加咗啲健身器材,當健身中心咁開,所以除咗沖涼,其他地方都要帶罩。/ V" a4 m2 F, u$ D1 V+ }; ^

+ d, B  U7 L! ~, v! z尋日上去好激,去之前喺屋企已經洗咗腸,好乾淨,咁去到玩都舒服啲又開心啲。去到再灌洗一吓,確保清潔,然後拎咗支後門用潤滑劑,唧咗一大啖入個窿度,嗰度有KY供應,不過灌定入去個窿就更滑更爽。. F% w8 R8 O6 l$ X2 P
) O9 e) P% f3 V% Z
落去迷宮好黑,有個好似木馬咁嘅嘢,爬上去就成個屁股連埋個窿比人睇哂。有人行過有興趣就搞吓你咁,因為我搽咗KY濕哂,啲人行過都手痕篤幾吓,之後有碌中size見佢硬哂,即刻幫佢帶個套,成個窿吸落去,插咗一陣,出去一張大床再瞓喺度打開比佢喺上面再插,張大床係公共位比人圍觀好興奮。之後佢除套射喺我身,我自己chok射埋,好爽。% R7 }5 x* r! A+ K8 B

0 o7 L3 d) l  T2 p重未完,沖完涼上去locker拎返部電腦搞陣嘢,又落去迷宮,諗住䀫吓,其實係個窿唔係好夠飽咁先真,搵緊房䀫吓,屁股向房門,又有人入嚟搞我個窿,心諗今日咁好節目,原來又係頭先嗰個喎。佢幾吓又硬咗,又狗仔式插咗一輪,叫佢拎出嚟射喺我屁股度,我又chok射多次。
7 u  E/ F; [- B* b$ E1 j
9 v, l/ D6 u' L腳軟兼個窿痺哂,不過好飽,重係咁摸自己個濕立立嘅窿,用手指自插吓先走,呼~~
回復 BigdickWong ##21 的帖子( w3 a0 s: ^9 A: G
( f5 u: |/ B, C. L$ L
爽到飽晒,幾時引路,小弟餓了很久。
都睇吓自己有無mood嘅,交換V7研究吓吖
其實有時自己好苦惱,好鍾意插女後門,又鍾意插鵝,但係又鍾意比鵝插,去試桑拿比人輪插又上咗癮,但係我又唔會同男嘅車輪,係鍾意比人插,但係又好小插人,真係都唔知自己係乜嘢取向,好R頭⋯⋯
. u. r9 h$ H8 V0 [- l( L
/ i" o4 O/ I; c  b: N回復 BigdickWong ##21 的帖子) ]# g/ t: P+ O/ V" S$ S

3 R# x# a% C1 a, G# P爽死!
# h+ y7 B/ M& ~之前係太子比條細九插單,佢好快射,完全吾飽!
( [5 ?( G( l5 i: i0 }0 o想去旺角但吾知係邊!
& c) ?3 f6 \* e5 b4 n' l' f% R$ I2 i好想試下坐木馬
新玩具木馬
其實桑拿係邊,想去見識下,有冇師兄指點下
BigdickWong 發表於 2021-5-25 12:04   {. |) A2 Y0 j" z' H  W: r5 G' J
而家胡同加咗啲健身器材,當健身中心咁開,所以除咗沖涼,其他地方都要帶罩。
3 K( F0 \- v3 b# v* l" g" ]+ x3 E* g7 V
尋日上去好激,去之前喺屋企 ...

6 X5 l( ~: H1 _2 N# u+ L) J* p+ h% l我上星期都上咗去
  h" s9 n; M( S" T. j迷宮好似黑咗好多, 之前都睇到少少路. w9 R; c0 }7 q$ X9 p# K! F' \1 b
依家唔係好睇到; J7 n/ b: L9 l3 K+ g1 O1 h# o/ M
請問木馬係邊個位?
5 P- n4 x  z& Uopen area 張床我都想玩, 我鐘意open area 玩多啲
上桑拿要帶口罩嗎?
BigdickWong 發表於 2021-5-25 12:04 7 {' c$ R! y: Q$ ^
而家胡同加咗啲健身器材,當健身中心咁開,所以除咗沖涼,其他地方都要帶罩。, l: O* Y& }$ \
$ ^' }' u- `# ~. o9 q# ~0 L
尋日上去好激,去之前喺屋企 ...
9 `5 n: Q: N4 u, v. R( q$ J! ~: |
師兄介紹的好好,睇到我都心cc咁。thx
回復 BigdickWong ##21 的帖子' A  V9 X% ]1 n7 q4 x

{4 O4 D" n1 ]C兄真的佩服你啊,其实这一步都几难行得出,个个人都想试,但就唔夠胆行出第一步,等我晚上10点过去看看试下比人插

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-8 20:08