[至佳女主角] 麻甩佬出來滾,搵個玩得吹得又屌得仲要爆得,40E巨無霸大食巨乳人妻超掂👍👍

簽到
名稱: 大食巨乳人妻
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A23333-深水埗-一樓一-大食巨乳人妻.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

麻甩佬出來滾,搵個玩得吹得又屌得仲要爆得,性愛服務天后40E巨無霸大食巨乳人妻絕對值得推介#
打電話Booking;去到大食巨乳人妻笑容淫淫好鬼淫蕩,玲瓏浮凸有腰有羅,上身對40E粉紅巨無霸呼之欲出,見到手都痕曬%
開始做應該做嘅嘢,佢急不及待請我食波餅,我都唔猴禽,好揸好揉又好啜,主動幫我寬衣解帶¥
洗白白時要用一對40E巨無霸使出乳交漆絕技,畀兩個軟滑大包夾住真係舒服不得了$
鴛鴦戲水洗擦全身上下後波推,跟住佢蹲低含住碌野吹奏起水中簫,慢慢享受一番#
床上大食巨乳人妻夠姣夠放,我好似做緊大爺,享受宮廷式服務,條脷瀨瀨啜啜,連蛋底都唔肯放過#
銷魂毒龍鑽,深入勁鑽,搞到我好有感覺,正到不得了%
吹奏出悅耳簫樂章,環保落深喉,橫瀨直啜加深喉,吹功好勁,一流口技&
好投入吹到雪雪聲,好舒服,吹到咁上下,細佬硬到嘭嘭聲#
然後上袋主菜,男上位置一野拮入,水簾洞又窄又濕¥
插到波濤洶湧,爽到佢欲死欲仙淫聲歡叫,水到渠成%
換觀音坐蓮,我啜住40E巨無霸幫手頂,鮑魚夾住細佬好鬼正,當正我係佢條仔一樣,高潮時猛咁嗌,叫我大力d頂&
不斷換姿勢,大食巨乳人妻嘅真反應搞到我嘅大男人感覺出曬黎^_^
經過20分鐘嘅激情攻守,最後抽出拔套環保口爆,掂啊!

多謝分享
多謝推介
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 19:08