[樓上骨] 依家有邊個掃股舒服啊?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前試過有一個掃股既感覺係好似有幾十隻蜘蛛係個囉友度行過咁,超舒服。但已經冇做。唔知依家有邊個高手推薦下呢?謝謝

KT Kim-Q Co Co is very good in RPP.
回復 64820298 ##1 的帖子

同問
毒龍咪仲舒服

KT金橋6樓Kelly可以一試
佢會long起你對腳嚟R,呢度有廣告
magicben 發表於 2021-4-23 02:04

謝謝報告
magicben 發表於 2021-4-23 02:04

KT即係觀塘嗎?好的唔該ching

點玩架?有冇女女介紹?
64820298 發表於 2021-4-23 10:57
KT即係觀塘嗎?好的唔該ching

Correct
64820298 發表於 2021-4-23 15:34
點玩架?有冇女女介紹?

This service only able to provide in Finger Press Shop.
B-chow 發表於 2021-4-23 17:02
This service only able to provide in Finger Press Shop.

finger press shop係咩啊?英文唔明😂
手指按壓店咁解
ok,thanks
B-chow 發表於 2021-4-22 16:34
KT Kim-Q Co Co is very good in RPP.

請問幾樓的coco?因為唔見廣告
KT KQ 5F04室C 有個Co Co,唔知係咪指佢
講開又講,我真係有啲感覺,近年啲囡囡對RPP這個環節好似冇以前咁重視,水準普遍下降咗,RPP做得好嘅真係可以話係屈指難數(不是可數)。
囡囡做RPP關鍵係要認真、用心,唯有做到這一點技術才可以發揮到出嚟。其實RPP 做得好嘅,真係令人有觸電般嘅感覺,令你既想、又有啲怕、想佢大力啲佢又偏偏細細力,手指差唔多去到最敏感地方,好想佢快啲掂到,佢又係都慢咗落嚟,行極都唔到,係都差啲差啲又差啲啲,行半步又退翻兩步,令你似痕非痕、似癢又非癢、總之就係用恰到好處嘅輕輕觸摸手法,刺激你嘅神經,令它變得越來越敏感,一步步挑起你嘅慾望,令你渴望進一步嘅接觸,令你欲罷不能,交曬個身體比佢,甘心情願比佢玩弄,講真我個人相當中意呢種感受,囡囡識得調情,識得點火,令你情緒越來越高漲,下一步才會更開心,更盡興,當你終於一洩如注嘅時候,直情就係覺得不枉此生矣!

RPP 同毒龍係兩種唔同嘅調情手法,不必作比較,中意嘅咪兩樣都玩下囉
回復 nonameman ##16 的帖子

我試過最舒服最難忘既係大約10年前,係旺角果條唔知係咪花園街116號,樓下好似有好多van仔站既。果棟舊樓唔記得叫咩名。上面有個樓上骨既,佢每掃一下都好似有十幾隻蜘蛛係個patpat讀行過咁,我真係唔知佢係用咩手法,真係超舒服。
但之後我換左電話唔見左佢電話就搵唔返。如果有ching試過又仲有佢聯絡方法唔該話我知啊
回復 magicben ##5 的帖子

Long 起來R 係舒服, 不過而家無乜囡會咁做, rpp 都少, 跟著逐樣加錢
64820298 發表於 2021-4-25 09:38
回復 nonameman ##16 的帖子

我試過最舒服最難忘既係大約10年前,係旺角果條唔知係咪花園街116號,樓下好 ...

有機會係觀塘金橋Kelly,我記得佢有一排響花園街返工,之後就搬咗去觀塘
genius1234 發表於 2021-4-25 23:50
回復 magicben ##5 的帖子

Long 起來R 係舒服, 不過而家無乜囡會咁做, rpp 都少, 跟著逐樣加錢

絕對買少見少,剛剛醒起福樂阿C都會long腳RPP

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 14:43