[吊人發洩] 好想真正把玩香港女仔,慾望好大...

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好想真正把玩香港女仔,慾望好大...日日街上見妹妹牛仔褲, 界波袋, 露要, 樣ok, 大框眼鏡... 偏偏去樓上骨,spa,一樓一, 髮仔.....全L部唔係lee回事....
已經滾到好頹..... ptgf又唔想... 見瘦瘦賓印以為出錢就得, 點知街上的賓印唔願意呢...

好想真正把玩香港女仔,慾望好大...
我對港女無性趣, 大陸白淨大波靚女多,飯館酒店我試過直接同佢講話鐘意佢,好多一兩日搞掂。日本妹鬼妹泰妹都試過。當然比人鬧更多…
回復 Wewewawa2 ##1 的帖子

你可以試吓去spa,啲女衣著同啲mk妹差唔多
短褲短裙,露腳,小背心
而家除咗舊相好,我對一樓一完全無感覺
Any good spa refer ?

PTGF搵笨10多,睇相就可以,如果唔係真好難
大把啦,不過價錢貴啲,大把AG 專做純陀
singsingwong 發表於 2021-12-10 18:40
大把啦,不過價錢貴啲,大把AG 專做純陀

哥斯拉
純陀波又細。玩得又錫身唔夠放。唯一好處就係同聲同氣。同上床之前講嘢串串共,之後比我插到叫救命嗰下成功感真係無得頂。

北或陀北就好身材,上床又夠賤乜都肯玩,瀨袋毒龍鑽吞精中出玩pat有錢就肯做。。但係最衰就係乜都假,波又假,叫床又假,仲要虛情假意氹你包起比錢佢。。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:15