[華南地區] 赏你住, 食唔到,咸記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有赏你住,揾到件sell,签唔到,梗唔制,食左偉仔唔好浪费去咸記,先龍蝦食大白鲨,落油渣麵飲靚湯,再登打士亍捉件上新登,第一次H K食偉仔Q两件
我愛朱纷申 發表於 2021-4-24 21:31
有赏你住,揾到件sell,签唔到,梗唔制,食左偉仔唔好浪费去咸記,先龍蝦食大白鲨,落油渣麵飲靚湯,再登打士亍捉件上新登,第一次H K食偉仔Q两件

七爺老當益壯!

勁?!
jimmyhot 發表於 2021-4-26 08:39
七爺老當益壯!

勁?!

食偉哥多數双Q,而偉哥第一Q係快,我点解㨂大白鲨,大白鲨係好大波兼冇墮蓮,150包吹或濑閪,200又吹又濑,佢最特色一上房就將手机放床边播四仔,而片中女叫床不绝,
我愛朱纷申 發表於 2021-4-29 08:36
食偉哥多數双Q,而偉哥第一Q係快,我点解㨂大白鲨,大白鲨係好大波兼冇墮蓮,150包吹或濑閪,200又吹又濑,佢最特色一上房就將手机放床边播四仔,而片中女叫床不绝,

200又吹又濑,真係頂引,平、靚、正!
jimmyhot 發表於 2021-4-30 08:30
200又吹又濑,真係頂引,平、靚、正!

IMG_20210430_175625.jpg 就快又staycation,己首肯做張细,玩完就签
我愛朱纷申 發表於 2021-4-29 08:36

而大白鲨除下佢標志藍長褲及內內,仍穿白恤,露住隻多毛閪入佢很大閣楼的浴厕,坐厕應疴殊殊
龍蝦食大白鲨 ???有提示嗎????
大江東去 發表於 2021-5-2 23:03

如果有睇我的帖,一定知边度龍蝦位,大白鲨永遠。穿白恤,長褲,好能大波
我愛朱纷申 發表於 2021-5-1 08:23
而大白鲨除下佢標志藍長褲及內內,仍穿白恤,露住隻多毛閪入佢很大閣楼的浴厕,坐厕應疴殊殊

囡返床边,除清,我揸鸠佢個大波,而佢用濕巾幫我抹我,先後多次用酒精搓手液搽到唔那,條己半麻痺但偉仔幫助下己有90度的能
我愛朱纷申 發表於 2021-5-4 09:12
囡返床边,除清,我揸鸠佢個大波,而佢用濕巾幫我抹我,先後多次用酒精搓手液搽到唔那,條己半麻痺但偉仔幫助下己有90度的能

講埋点嫖大白鲨,大白鲨幫我條能笠膠,跟住半卧床边劈開隻閪,用濕巾抹下閪,我俾我濑一陣就抹閪搽K Y捉我條能屌佢塊閪,插入去,睇住碌能抽插U N一輪,囡摸我蓮,伏身啜其大波,囡只俾啜佢左边波,話右边痛,我一路啜,條能U N實浸,而大白鲨豆春袋,享受一輪,平常己滑米青,今次未出,改要上床屌,屌多一陣,揽住,责實,大白鲨一路一扌豆住我春袋玩到出嘢,跟住除袋,洗能去油渣麵飲完汤再去新登中出
大江東去 發表於 2021-5-2 23:03

IMG_20210505_055718.jpg Screenshot_2021-05-05-05-55-28-765_com.miui.gallery.jpg 龍蝦就指村爺爺賣龍虾湯飯,排晒隊,我口尖大少,把能

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 01:36