[沉船分享] 其實大家點介定陀地?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日去SPA遇到個新幼幼妹幾好玩,公司話佢係純陀,廣東話溝通係完全明嘅,但總覺得佢有輕微嘅口音...似係香港讀書大...大家覺得咁算唔算係陀地?

btw 佢自稱第5日返工咩都唔識...教佢玩Nuru...第一次調教妹妹真心正...可惜無得開大
邊間spa? 提示?
仲要教女~無得開大~我無乜興趣
玩得開心咪算囉~陀唔陀地無乜所謂
純陀—香港土生土長
半陀—唔喺香港出世,但好細個嚟香港讀書長大
陀北—成年後先嚟香港生活
假陀—自稱土生但其實唔係

口音唔純正唔一定係假陀,有啲女仔可能屋企本身唔係廣東話溝通、或自細讀國際學校、身邊嘅人同佢講其他話,我都有朋友土生土長但差唔多一句廣東話都唔識
好玩的...理得佢乜陀 !
最緊要好玩!陀地與否不重要
回復 Wewewawa2 ##2 的帖子

師兄~尖咀好多SPA場都有陀地...
睇唔岩走人又唔駛俾錢...
撞多幾次就有架啦~
冇乜所謂,最緊要質素好
冇咩所謂,純度越高越dm呀師兄
陀 只係叫高d價, 當你以為係純陀既女, 其實只係半陀, 最緊要好玩, 理得佢真陀定假陀
rangarlic 發表於 2021-4-27 02:14
今日去SPA遇到個新幼幼妹幾好玩,公司話佢係純陀,廣東話溝通係完全明嘅,但總覺得佢有輕微嘅口音...似係香 ...

如果勉強要放寬陀地定義,小學一年班就響香港讀書,我會當係陀地!
aunt 發表於 2021-4-27 09:36
仲要教女~無得開大~我無乜興趣
玩得開心咪算囉~陀唔陀地無乜所謂

玩得開心當然最重要,但總有人喜歡玩下鬼妹、架妹、泰妹,一樣道理!
Thanks sharing
自己覺得係就OK
岩玩咪得

香港出世土生土長
係香港讀書起碼讀到中學以上, 先可以叫純陀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:01