[愛嫖交流/分享] 赏你住,咸記,再staycation?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有赏你住, mmexport1619521643024.jpg ,八百元两自助,一宵夜,一大堂吧飲嘢,甩左件,揾到件sell,先攞房,食午飧 mmexport1619521700630.jpg mmexport1619521599510.jpg ,再上酒店顶楼泳池,佢 mmexport1619521666014.jpg mmexport1619521694216.jpg 游埋水,我啪定偉哥。自知托住未签,果然,囡梗唔制,話返去整另外计劃走人,话明天陪食早飧,食左偉仔唔好浪费去咸記,先去龍蝦嗒件好能好波花名「大白鲨」笠膠啜大波 mmexport1619521593713.jpg ,落油渣麵飲靚湯,再登打士亍捉件上新登, mmexport1619521587085.jpg mmexport1619521581774.jpg 啜完gap,再中出,第二Q屌到北嫂要加K Y,第一次H K食偉仔Q两件企亍,
返酒店睇幻彩耀香江 mmexport1619521656100.jpg ,翌早,囡到共食早飨 mmexport1619521621896.jpg mmexport1619521612045.jpg ,有埋酒,飧後上顶楼泳池 mmexport1619525101245.jpg ,大家瞓沙灘椅,囡續sell,退房後,係大堂吧飲 mmexport1619525108180.jpg 續sell,
再晚更傳最新文华酒店最新優惠 mmexport1619525395333.jpg ,2800、有得食? mmexport1619526357128.jpg

又睇到師兄妹新作
回覆 讚好 不讚 使用道具

师兄越来越劲,佩服

疫情下可以看到師兄圖文,解决烦恼,一定支持

师兄越来越劲.成日玩双Q.好功夫.

又睇到師兄妹新作

通利仔 發表於 2021-4-28 15:06
师兄越来越劲.成日玩双Q.好功夫.

食偉哥多數双Q,而偉哥第一Q係快,我点解㨂大白鲨,大白鲨係好大波兼冇墮蓮,150包吹或濑閪,200又吹又濑,佢最特色一上房就將手机放床边播四仔,而片中女叫床不绝,

回復 stater ##2 的帖子

多謝分享

朱兄,件保險囡幾大年紀? 乜貨色? 人妻?

sz167 發表於 2021-4-29 15:42
朱兄,件保險囡幾大年紀? 乜貨色? 人妻?

上個件唔係中介,四十零,新識依件,曾经人妻,70後,又訂左 IMG_20210430_175625.jpg /好相信郎情囡意,我係算俊長者

我愛朱纷申 發表於 2021-4-29 08:35
食偉哥多數双Q,而偉哥第一Q係快,我点解㨂大白鲨,大白鲨係好大波兼冇墮蓮,150包吹或濑閪,200又吹又濑,佢最特色一上房就將手机放床边播四仔,而片中女叫床不绝,

而大白鲨除下佢標志藍長褲及內內,仍穿白恤,露住隻多毛閪入佢很大閣楼的浴厕,坐厕應疴殊殊

回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

多謝分享

多謝師兄分享

先去龍蝦嗒件好能好波花名「大白鲨」
龍蝦????可否告知詳細。怎找「大白鲨」

多謝分享

大江東去 發表於 2021-5-2 20:55

你去地鐵油麻地碧亍出口砵蘭亍,問下附近聚眾妓拜家,大白鲨係边,佢就会指俾你睇,如果有件俊長者,揸住啤酒可能係我

我愛朱纷申 發表於 2021-5-1 08:21
而大白鲨除下佢標志藍長褲及內內,仍穿白恤,露住隻多毛閪入佢很大閣楼的浴厕,坐厕應疴殊殊

囡返床边,除清,我揸鸠佢個大波,而佢用濕巾幫我抹我,先後多次用酒精搓手液搽到唔那,條己半麻痺但偉仔幫助下己有90度的能

又睇到師兄妹新作

大江東去 發表於 2021-5-2 20:55

Screenshot_2021-05-05-05-55-28-765_com.miui.gallery.jpg IMG_20210505_055718.jpg 我地常講龍蝦就係村爺爺,龍蝦湯飯99元,排晒隊,昨日去,龍虾位得两件,唔見大白鲨