女由抱抱

簽到
名稱:囡尤抱抱
場所種類:桑拿
消費:$500以下

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我們的大人終於趁和對岸大大在外見面的機會,順口提意攪下女由抱抱,對岸大大就應酬下佢返去唸下,我們的大人回來又開空頭支票,話會繼續同對岸傾,但對岸到今天都沒有什麼回應,又是一相情願
最抵死,本地大大一開口話放鬆防疫,因見到清O的勢頭,就有新爆發,上次第四波的跳舞群組,今天就有不明源頭兼變種病毒在社區大廈,咪話唔信邪。
定是有人背後對著幹,定時放毒!?

補充內容 (2021-5-1 01:43):
都是我唔好,這帖文完全沒有什麼正字目的,只是悶得太久看到又要失望呻下啫,以前的星期五現在已經好可能在東A嘆緊師傅工了

根本系大人嘅8字同香港嘅運程相剋!!!

回覆 讚好 不讚 使用道具

我愛六六八 發表於 2021-4-29 23:48
根本系大人嘅8字同香港嘅運程相剋!!!

次次都咁橋,似人為多啲

本港無法清零都係支那人過黎播毒!

Ericwongzhang 發表於 2021-4-30 01:04

今次是菲嫞噃

Ericwongzhang 發表於 2021-4-30 01:04

.......智將喜歡奶西.......對身體有益.....百毒不侵.......

一切都是斗气,慢慢玩吧…

澳門果邊話根本冇傾過,你仲信林鄭?
冇相剋
係林鄭搞死香港

不過相關說法與澳門一方有出入。星期一在新型冠狀病毒感染應變協調中心每周記者會上,旅遊局公共關係處劉鳳池處長指,現階段澳門未有與任何地方商討旅遊氣泡的工作。她又指近期國際上疫情仍然比較反覆。她強調要建立旅遊氣泡前提是兩地疫情相近,暫時澳門已經與內地建立正常的人員往來,未有建立旅遊氣泡安排的迫切性。旅遊局會加強在內地的旅遊宣傳,希望向內地居民宣佈澳門健康、安全、宜遊目的地的形象,增加內地旅客來澳旅遊的信心,並敦促業界留意防疫措施,配合衛生局防疫工作。

politicians always play such games to fool citizens

你想去,不如係馬交揾份工做,仲可以過埋珠海玩。變種第6波隨時又爆,抱抱未成又爆了。

hkmon 發表於 2021-4-30 08:30
澳門果邊話根本冇傾過,你仲信林鄭?
冇相剋
係林鄭搞死香港

對,我都話對面大大只是禮貌地回答返去唸下,點知佢又當真返到來放假希望,自己唔做好本份可怪誰!
幾個星期啲變種外嫞係咁入境,都唔叫停,檢測公司又求期採樣,如果是自己吐口水的話更加不知所謂,所以有走灟是必然的事,咪當對面的專家是儍的,又怎會放行。
最慘現在一有變種確診就成座大廈隔離21日,多幾單暴動都似。

wongwingkin 發表於 2021-4-30 10:16
你想去,不如係馬交揾份工做,仲可以過埋珠海玩。變種第6波隨時又爆,抱抱未成又爆了。

每次都是一出來牙斬斬話差不多清0便出事,正一烏鸦口
聽你說不如入籍澳門重年年有錢派添。

回復 vv--vv ##11 的帖子

藍絲理解力係未真係咁低

澳門話未有同任何地方談論過通關丫
邊度有回答丫

vv--vv 發表於 2021-4-30 13:33
每次都是一出來牙斬斬話差不多清0便出事,正一烏鸦口
聽你說不如入籍澳門重年年有錢派添。

我地正苦算好低聲下气去傾,吾俾咪算數,習慣吓就無左舖隱,我己習惯了一年多。

補充內容 (2021-4-30 14:17):
政治都係講利益,有着數自然就有得倾

wongwingkin 發表於 2021-4-30 14:13
我地正苦算好低聲下气去傾,吾俾咪算數,習慣吓就無左舖隱,我己習惯了一年多。

補充內容 (2021-4-30 14:17):

唔習慣都唔得,恐怕出年都係咁
鬼叫我哋啲抗疫話事人做事後知後覺,依家就做大龍鳳叫所有外嫞檢測,成幢大廈隔離21日,如果一早叫停那些高危國家來港便冇事,都話本地的專家是整蠱專家多一啲。

vv--vv 發表於 2021-4-30 23:09
鬼叫我哋啲抗疫話事人做事後知後覺,依家就做大龍鳳叫所有外嫞檢測,成幢大廈隔離21日,如果一早叫停那些高危國家來港便冇事,都話本地的專家是整蠱專家多一啲。

你到而家都未明?

只有疫情下症苦或淋病先可以引用緊急條例下作出任何痕症決定無需通過立法會審議先斬後奏,呢種優越兼至高無上嘅權力感得來不易,典會貢2放棄?

你淨系睇最近症苦強推公司法所有HK公司董事資料全部不再享有公眾知情權(先執行,后經立法會審議。)就知道淋病已經戀上一言堂權力慾!

一日疫情未完結,一日淋病都系至高無上嘅女皇!

👸     👸     👸

vv--vv 發表於 2021-4-30 23:09

仲有,所有遊行集會一律可以用預防疾病及控制條例全部否決,社會上5會再有任何反對屍症嘅聲音!貢淋病想連任凸👋嘅希望就高唱入雲!

hkmon 發表於 2021-4-30 13:56
回復 vv--vv ##11 的帖子

藍絲理解力係未真係咁低

講到底,咪又系想氹人…………💉💉💉!

每日多D人去💉,每日就會多D同疫苗絕對無關嘅死亡個案,再加上移民逃亡潮,HK人口好快就會急速下降…………

小學數學題:💉下死剩種 ÷ (2020年尾總人口 - 為國/港犧牲人口 - 逃亡人口) = 70%以上

就睇大家都關注嘅澳門,又有幾多人已💉呢!

(澳門2021有幾多人口,大家可以自己Google吓!)

來源

https://www.ssm.gov.mo/apps1/PreventCOVID-19/ch.aspx#clg17458

......風月版都要講政治......真係雞蟲上腦.......敢我都趁下熱鬧......香港日日都有人死......有人要focus 係打完科興之後死......都可以focus有人睇左蘋果日報之後死.......又可以focus食飯之後死......又可以focus 屙屎之後死.......要係雞蛋裏面挑骨頭點講都得.......我先申報利益......我在國外打科興疫苗...... .我身邊嘅朋友全部都淨係信中國疫苗......外國疫苗一律唔打.......

我覺得香港刁民真係多......安心出行又話唔得......強制隔離又話唔得......乜撚都要吊....乜撚都係政府嘅錯......都係巨嬰心態.......

對有被害妄想症嘅人......香港係非常危險........快d離開香港.......移民你哋認為民主自由的地方吧..... .

我在殖民地時代讀書.........之後去過美加住左好多年......西方的民主自由我好清楚.......香港九七之後.... .自由過殖民地時代......所以我真係唔明智將的一代話香港係亂世......話好撚鍾意香港......但又在破壞香港... .....