[一樓一] 請稍候

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

五一假期的笫二天星期日,遊走了港九兩個名廈,結果名山白行一躺,全座加埋歡迎光臨的唔到二十個,好多層直情冇女開工,只好走過去尖咀另一名廈,這邊情況好好多,每層都有不少囡囡開工,但請稍候的也不少,本想在8樓番食一個囡囡,但等極都是請稍候,終於按耐不著走過隔離巷看看,見一個終於轉了歡迎光臨的便按鐘問問,開門是一個各方面都平均的女孩,沒有太多撈味便入閘,這樣便開始了今次的高服務值之旅。
一入門先來一個擁抱可以,上下其手也可以,由我來拆禮物也可以,咦好耐未遇過這麼配合的囡囡了,跟著冲涼上床便是服務開始,上面下面都錫了很耐,還有錫蛋蛋,久違了的免費服務,跟著換套坐上來正式開始,最後男上完事。
完了都沒有立即拉起身冲身,因有少少時間才半小時,可以吹下水,閒談間問她為什麼好多囡囡都是請稍候很久,她說她有一個客每次來都是由9點到6點,其間個客會做公司嘢,她不需要理他,自己看下劇玩下電話,就這樣照計鐘大概都一萬落樓,當然這個是國內大豪客啦,她說得很認真,照計無理由也無需要呃我吧。

响香港享受吓!5水再受賀一誠氣!
回覆 讚好 不讚 使用道具

vv--vv 發表於 2021-5-2 22:15
五一假期的笫二天星期日,遊走了港九兩個名廈,結果名山白行一躺,全座加埋歡迎光臨的唔到二十個,好多層直 ...

入面有聲才有返工的,無返就永遠請稍侯,很少有收工牌的,我係名山等過一次45分鐘,不過你經驗豐富過我好多,应該知道的。

呢個星期我去左上環名厦洗樓,食左兩個高顏值的美人。去吾到馬交都有好野食,俾多少少就可慢慢享用,吾怕吹鐘,唯獨環保免問。

wongwingkin 發表於 2021-5-2 22:31
入面有聲才有返工的,無返就永遠請稍侯,很少有收工牌的,我係名山等過一次45分鐘,不過你經驗豐富過我好 ...

上環咁近港澳碼頭,恐怕矚景傷情。
上環是KB?有高質嘅玩,可否講多啲

vv--vv 發表於 2021-5-2 23:22
上環咁近港澳碼頭,恐怕矚景傷情。
上環是KB?有高質嘅玩,可否講多啲

$600高質应難有,但性價比我覺得可以。大部份都係麻麻,但也有幾個靚女,仲身材好正又有波路,但服務就麻麻,食樣當返本,一次馬洗費交夠食幾次了。

有錢冇地方洗!?

wongwingkin 發表於 2021-5-2 23:41
$600高質应難有,但性價比我覺得可以。大部份都係麻麻,但也有幾個靚女,仲身材好正又有波路,但服務就麻麻,食樣當返本,一次馬洗費交夠食幾次了。

對呀,141要服務很難,是標準快歺式,越靚越是這樣,就算加鐘都是同你做同一個流程兩次,真吹帳,都唔知什麼是交流。

多謝分享

謝謝報告

找妹子卻辦公事?怪人

vv--vv 發表於 2021-5-2 22:15
五一假期的笫二天星期日,遊走了港九兩個名廈,結果名山白行一躺,全座加埋歡迎光臨的唔到二十個,好多層直 ...

一萬蚊落樓,好富貴

支持報告

回復 vv--vv ##1 的帖子

多谢分享,

回復 vv--vv ##7 的帖子

多謝分享

好多時係撞彩數,有時去完有的失落感覺

sutherland 發表於 2021-5-3 08:23
一萬蚊落樓,好富貴

可能係果度炒股票老黎,贏得多,俾一兩萬好濕碎

有錢人….謝分享🥶

brother philip 發表於 2021-5-3 12:05
好多時係撞彩數,有時去完有的失落感覺

因悶去玩,玩完失落,失落又心思思去玩,無限循環

verysuperstar 發表於 2021-5-3 05:18
找妹子卻辦公事?怪人

Work from 🐔 home

wongwingkin 發表於 2021-5-2 22:31
入面有聲才有返工的,無返就永遠請稍侯,很少有收工牌的,我係名山等過一次45分鐘,不過你經驗豐富過我好 ...

收工牌多數唔上牌架