[廣東歌] 美之 Mee & Gee (廣東歌)N.Y.P.D. 南洋派對

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

[url=
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

歌詞幾好笑。

美之 Mee & Gee
N.Y.P.D. 南洋派對

N.Y.P.D. is a HK based indie band formed in 2018. Mee & Gee is a second-hand clothing shop famous among hipsters in HK.
南洋派對是來自香港的樂隊,成立於2018年。歌中所提到的美之是一所香港的二手服裝店。

啲朋友個個都問我去邊到 買衫
我話 係地鐵站轉角出口個到 有一間
啲外國朋友個個都問我去邊到 買衫
我話 尖沙咀加連威老道個到有 一大間
聽講全部都係死人衫 一車車咁車過嚟
但我每個月都用三四千蚊去個到 買舊衫
聽講全部都係死人衫 一車車咁車過嚟 我一於好少理
我就想除晒衫 同你係嗰到 試衫啊

去美之去美之去美之
屌你老味 GIORDANO 你老味BOSSINI
去美之去美之去美之
屌你老味 大IT 你老味 細IT