[指壓囡囡] 美妙首試陀地狗仔簫·VV

名稱: 美妙指壓
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B38461-太子-特色指壓-美妙指壓.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

{大家好! 這份報告得到樓主同意轉載...謝謝大家收看}

樣子:樣子端好,年紀30頭左右,入到閘

身材:160左右,中等身材少許腩仔,腿型幾好

波路:真波33C

周感:9分

過程:一早約咗,入到房三分鐘入嚟,對辦就入,各位除衫入去沖涼,前後bm幾好玩,唔會公式化,水簫都吹左陣,上到床例牌錫心口外,仲有狗仔簫,試一試世界性愛更美妙,感覺幾好,再瞓低吹番,冇齒感又奶又錫,條脷轉動得好生動,術語所說既摩打脷,不停向龜頭奶,帶袋搞,一開波整個男上插下先,囡囡呻吟聲都好勁,又夠插入,最後再轉狗仔,不停抽插,臨尾大力衝刺,呻吟聲真係好勁,完事後細心清潔兼有揼下骨吹下水

服務:8分,陀地服務估唔到都有水準
好想去试下
您好,有時真係要黎試試!!
謝謝yhcm兄...
幾多家用

花心人兄,您好.

您可以到美妙指壓信箱最後一頁看看當日有什麼女女上班,梗會有一個啱您的.
可致電預約的.

早上特價時段10時至下午2時$360  45分鐘
正價時段$430  45分鐘        加細鐘$220  25分鐘
宵夜時段時間由凌晨12點至早上6點止.   $360   45分鐘

有時間黎試玩...謝謝支持!!
美妙指壓 發表於 2021-5-5 09:36
{大家好! 這份報告得到樓主同意轉載...謝謝大家收看}

狗仔簫!

ACM1899兄您好.

真的可以做得到,沒有吹架!!

有時間可以上黎一戰...謝謝!!
多謝分享

謝謝Sweetheart兄支持!!

謝謝!!
回復 美妙指壓 ##1 的帖子

多謝,ching分享
Thanks for nice VV report.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 14:31